Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ζευγάρι Φιλιππινέζων έχει εκτελέσει 800 χρήστες και εμπόρους ναρκωτικών

Ανδρόγυνο στις Φιλιππίνες, με licence to kill χρήστες ναρκωτικών, έχει διαπράξει 800 φόνους με τις ευλογίες του προέδρου της χώρας Ροντρίγκο Ντουτέρτε

Ανδρόγυνο στις Φιλιππίνες, με licence to kill χρήστες ναρκωτικών, έχει διαπράξει 800 φόνους με τις ευλογίες του προέδρου της χώρας Ροντρίγκο Ντουτέρτε. Ο Εϊς και η Σίλα πληρώνονται από την αστυνομία 92 ευρώ για κάθε χρήστη που σκοτώνουν, και δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι το κάνουν για να βγάλουν το ψωμί τους.

Την αρχή έκανε ο Εϊς δημιουργώντας ομάδα εκτελεστών, για να βγάλει από τη μέση τους στόχους που του δίνει αστυνομικός, τον οποίο αποκαλεί «το αφεντικό».

 Η «αποστολή»

Του τηλεφωνεί πριν από κάθε χτύπημα και του αποστέλλει φωτογραφία του υποψήφιου θύματος, λέγοντάς του ότι είναι ένας από τους 100.000 χρήστες ή εμπόρους ναρκωτικών που θέλει να βγάλει από τη μέση ο Ντουτέρτε. Ο Εϊς έχει τρεις ημέρες διορία για να εκτελέσει την «αποστολή».

Η Σίλα άρχισε να εμπλέκεται στις δολοφονίες όταν υπήρχαν στόχοι που οι άνδρες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν, οπότε εκείνη τους ξεμονάχιαζε σε νυχτερινά club ή bar και τους σκότωνε.

Βασικός κανόνας είναι ότι δεν κάνουν ποτέ ερωτήσεις, όμως, όπως δηλώνουν στην εκπομπή Dateline του SBS, γνωρίζουν ότι κάποιοι από τους στόχους τους είναι άνθρωποι που θέλει να ξεφορτωθεί «το αφεντικό». Το ζευγάρι λέει ότι νιώθει ενοχές, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσουν τα προς το ζην. Φοβούνται δε ότι, αν τα παρατήσουν, «το αφεντικό» θα τους σκοτώσει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα