Ο Αρης σε κρίση

Το εντός έδρας 1-1 με τον Αιγινιακό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και επεισόδιο του Ραφίκ Τζεμπούρ με οπαδό

Το νέο, χθεσινό στραβοπάτημα (1-1 με τον Αιγινιακό) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 2η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ προκάλεσε την οργή του κόσμου των «κιτρινόμαυρων». Οι αποδοκιμασίες μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν το λιγότερο, αφού υπήρξε σοβαρό επεισόδιο του Ραφίκ Τζεμπούρ με οπαδούς, που του ζήτησαν, προφανώς, εξηγήσεις για την (τραγική) εμφάνιση της ομάδας. Μάλιστα, ο Αλγερινός επιθετικός πιάστηκε στα χέρια με έναν από αυτούς, ανταλλάσσοντας και μερικές… ψιλές έξω από τη φυσούνα! Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθησαν τα χειρότερα. Σημειώνεται ότι ο Τζεμπούρ κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Τάτος ισοφάρισε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+6′). Ο Αιγινιακός, που φωνάζει για τη διαιτησία και τη φάση του πέναλτι, είχε προηγηθεί με τον Ρανγκέλοφ στο 87′.

Ο κόουτς του Αρη Νίκος Αναστόπουλος ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας: «Δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχουν ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Παίζοντας με τον Αρη, έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Ξέρουμε τι φταίει, αλλά θα το λύσουμε. Δύο παιχνίδια παίξαμε, ρε παιδιά. Η εποχή της φανέλας πέρασε. Θέλουμε ηρεμία, ψυχραιμία και δουλειά. Θα πετύχουμε τον στόχο μας. Τι πρέπει να γίνει, δηλαδή, να διαλύσουμε;» Πάντως, το κλίμα για τον Αναστόπουλο είναι βαρύ. Χωρίς νίκη παρέμεινε και ο ΟΦΗ, ο οποίος αναδείχθηκε χθες ισόπαλος 2-2 (38′ Οστοϊτς, 66′ Ογκμποε – 62′ Φράγκος, 88′ Λαμπράκης) στο «Γεντί Κουλέ» με την Καλλονή. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Πανελευσινιακός – Αχαρναϊκός 1-3 (72′ Ρόκας – 43′, 45′ Ντούνγκα, 89′ Γουερέ), Λαμία – Κισσαμικός 2-0 (41′ Αναστασιάδης, 88′ Ντουρμισάι), Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 1-1 (63′ Γιαννιτσάνης – 27′ Κάκκο), Χανιά – Αγροτικός Αστέρας 0-2 (1′, 7′ Τεγούσης), Καλλιθέα – Παναιγιάλειος 1-0 (87′ Μπέλης), Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης 0-2 (25′, 44′ Αλμπάνης), Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...