Η αποθήκη της κολάσεως

Σατανιστικές τελετές σε κτίριο στο Οκλαντ, όπου κάηκαν 36 άνθρωποι, όταν ξέσπασε φωτιά κατά τη διάρκεια πάρτι

Σατανιστικές τελετές σε κτίριο στο Οκλαντ, όπου κάηκαν 36 άνθρωποι, όταν ξέσπασε φωτιά κατά τη διάρκεια πάρτι

Η «σκοτεινή» πλευρά της αποθήκης του Οκλαντ, όπου έχασαν τη ζωή τους 36 άνθρωποι, όταν ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια πάρτι με ηλεκτρονική μουσική, αποκαλύπτεται από την προσωπική μαρτυρία γυναίκας αστυνομικού, αλλά και από δικαστικά έγγραφα.

Περιγράφεται ως «αποθήκη της κολάσεως», ενώ ο διαχειριστής της ως αρχηγός θρησκευτικής σέχτας με φανατικούς ακολούθους, που διοργάνωνε σατανιστικές τελετές.

Ο 46χρονος Ντέρικ Ιον Αλμένα νοίκιαζε την αποθήκη Ghost Ship, όπου με τη γυναίκα του Μίκα Αλισον μεγάλωναν τα τρία παιδιά τους. Μαζί τους ζούσαν άντρες και γυναίκες, δημιουργώντας ένα είδος κοινοβίου.

 

Ατομα που το εγκατέλειψαν καταγγέλλουν ότι ο Αλμένα είχε οργανώσει θρησκευτική σέχτα με ινδουιστικές και σατανιστικές αποχρώσεις, στην οποία είχε αναλάβει τον ρόλο του αδιαφιλονίκητου ηγέτη, αποκαλώντας τον εαυτό του «μαθητή των σκιών», ενώ η σύζυγός του αποκαλούνταν «ανώτατη μητέρα». Τα μέλη της σέχτας έπρεπε να υπακούν στις εντολές τους, ενώ αν κάποιος έφερνε αντίρρηση ή ήθελε να εγκαταλείψει τη θρησκευτική οργάνωση έπεφτε θύμα βίας, απειλών κατά της ζωής του και ψευδών καταγγελιών στην αστυνομία.

Αποκαλύψεις

Τις αποκαλύψεις κάνει η αστυνομικός Σέλι Μακ, η οποία, όπως δήλωσε στην «Daily Mail», έζησε στην αποθήκη για τέσσερις μήνες, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Είχε δει μια συνάδελφό της, τη Λίζα, να κάνει τελετές με αίμα, οι οποίες παρέπεμπαν στη λατρεία του σατανά ή των δαιμόνων του ινδουισμού. Η αποθήκη ήταν «διακοσμημένη» με αγάλματα της θεότητας Σίβα και του δαίμονα Κάλι, από τον οποίο, σύμφωνα με τον ινδουισμό, πηγάζει το κακό. Υπήρχαν επίσης ανθρώπινες κεφαλές και άλλα θρησκευτικά σύμβολα ανατολικών και δυτικών δοξασιών.

Αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Αλμένα ήταν ινδουιστής, χρησιμοποίησε κάποια από τα πιστεύω της συγκεκριμένης θρησκείας όταν έβγαζε λόγους στους ακολούθους του. Συνήθως μιλούσε σαν να έκανε απαγγελία ποιήματος, αλλά, όπως λέει η Μακ, τις περισσότερες φορές δεν έβγαινε νόημα, γιατί είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η αστυνομικός κατήγγειλε ότι ο Αλμένα έβαλε άνθρωπό του να την απειλήσει με πιστόλι, όταν διαφώνησε μαζί του. Αλλες φορές έκλεινε άτομα στην τουαλέτα και ειδοποιούσε την αστυνομία, λέγοντας ψέματα, για να συλληφθούν. Παρόμοιες καταγγελίες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, έκαναν ο καλλιτέχνης Φίλιπ Λιούις και ένας φίλος του, οι οποίοι κατέθεσαν στην αστυνομία ότι έπεσαν θύματα βίας και κλοπής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...