Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η ζωή σε μία «στέρνα»!

Η μετατροπή της σε πολυτελές σπίτι και το πωλητήριο αντί 1.039.000 ευρώ

Σε ένα εξαιρετικό σπίτι, αξίας άνω του 1.000.000 ευρώ, με πέντε υπνοδωμάτια και ένα λουσμένο στο φως αίθριο μετατράπηκε μια στέρνα στη βρετανική εξοχή.

Ο Ρόμπερτ και η Αν Χάρντι αγόρασαν το οικόπεδο, που βρίσκεται στο Σίντμουθ του Σάουθ Γουέστ Γότερ, το 2009 και αποφάσισαν να φτιάξουν εκεί το σπίτι των ονείρων τους.

Το Woolbrook Reservoir, όπως λεγόταν το οικόπεδο, που ανήκε σε εταιρία ύδρευσης, διέθετε μια υπόγεια στέρνα, η οποία είχε διάμετρο 25 μέτρα (οι τοίχοι είναι ακόμα ορατοί στο γκαράζ και στην αποθήκη).

Η στέρνα τούς έδωσε μια πολύ δυνατή υποδομή για να φτιάξουν μια εντυπωσιακή κατοικία, με καθιστικό, γραφείο και κουζίνα – τραπεζαρία, που βλέπουν στην κεντρική αυλή, την οποία πωλούν τώρα αντί 1.039.000 ευρώ.

Αν και το σπίτι βρίσκεται κάτω από το επίπεδο του κήπου, δεν δίνει καθόλου την αίσθηση του υπογείου, γιατί τα βασικά δωμάτια «βλέπουν» στο κεντρικό αίθριο, που λούζεται από φυσικό φως. Επίσης, είναι πολύ ψηλοτάβανα και περικλείονται από γυάλινους τοίχους.

Αδιάκριτα βλέμματα

Παρά τις διαφάνειες, το Reservoir, όπως ονομάζεται τώρα η προς πώληση κατοικία, δεν είναι εκτεθειμένο στα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο τεχνητό γρασίδι που έχει τοποθετηθεί στην οροφή της κατοικίας, το οποίο την κάνει να μην ξεχωρίζει από την εξοχή που το περιβάλλει.

Το σπίτι μπήκε πρώτη φορά προς πώληση το 2012 αντί 1.450.000 ευρώ, όταν ο Χάρντι έπαθε ένα ατύχημα στη δουλειά του και το ζευγάρι αποφάσισε να συμμαζέψει γενικά τα πάγια έξοδά του. Επειδή όμως δεν κατάφερε να προσελκύσει αγοραστές που να ήθελαν να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, έριξαν την τιμή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα