Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το συμβόλαιό της με τον ALPHA και...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε στο πρώτο της συμβόλαιο με τον ALPHA και στην αμοιβή της.

Γνωστή ηθοποιός μας «συστήνει» την αδελφή και τη γιαγιά της: «Οι Βασούλες...

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία την αδελφή και τη γιαγιά της να ποζάρουν αγκαλιά. «Οι Βασούλες μου», έγραψε στη λεζάντα.

Fashion icon στο κέντρο της Αθήνας ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας πάντα κομψό αλλά και μοδάτο να κάνει τις βόλτες του.

Μητροπολίτης με… κοστούμι

Αίσθηση από φωτογραφίες που δείχνουν τον Δωδώνης να έχει βγάλει τα ράσα και να κυκλοφορεί σαν businessman.

Αίσθηση προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ιστολόγιο του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Ζακύνθου οι οποίες απαθανατίζουν τον μητροπολίτη Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) και πρωτοσύγκελο της μητροπόλεως Ζακύνθου, Χρυσόστομο, να κυκλοφορεί με πολιτικά ρούχα σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Πεκίνο.

Ο μητροπολίτης βρέθηκε στην Κίνα (επιστρέφει αύριο Παρασκευή) στο πλαίσιο διεθνούς έκθεσης για τον τουρισμό, εκπροσωπώντας επισήμως την Εκκλησία της Ελλάδος ως επικεφαλής του συνοδικού γραφείου προσκυνηματικών περιηγήσεων.

Ο μητροπολίτης εμφανίστηκε φορώντας μαύρο κοστούμι, μαύρη γραβάτα και ρεπούμπλικα, ενώ πολιτική περιβολή είχε και ο γραμματέας του συνοδικού γραφείου, αρχιμανδρίτης Σπυρίδωνας Κατραμάδος.

Εκκλησιαστικοί κύκλοι ανέφεραν στην «Espresso» ότι «δεν είναι μεμπτό που εμφανίστηκαν στο Πεκίνο με πολιτική περιβολή ο μητροπολίτης και ο αρχιμανδρίτης, αφού η Κίνα είναι χώρα που δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό» και συνέχισαν: «Βέβαια, και οι δύο κληρικοί θα μπορούσαν να φορούσαν τα ράσα τους, αφού βρίσκονται σε επίσημη αποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκτός και αν τους πίεζαν οι κινεζικές αρχές να φορέσουν κοστούμι και γραβάτα».

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει εγκύκλιος ή κάτι άλλο σχετικό από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος που να επιτρέπει σε κληρικούς να κυκλοφορούν με πολιτική αμφίεση εκτός της ελληνικής επικράτειας ή σε συγκεκριμένες χώρες.

Τονίζεται ότι ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος, ο οποίος είναι ο μόνος μητροπολίτης που έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με κοστούμι το 2002, μιλώντας στον Τύπο ξεκαθάριζε ότι «ο παπάς δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τα ράσο που φοράει».

Στον αντίποδα, ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος είχε προ μηνών τονίσει: «Το ράσο έχει μια ιστορία που συνδέεται με θυσίες, αγώνες, δάκρυα και αίματα. Πολλά λειτουργήματα στην κοινωνία έχουν κάποια διακριτική ενδυμασία, όπως οι ιατροί, οι νοσοκόμοι, οι φαρμακοποιοί κλπ. Στους κληρικούς το ράσο θυμίζει ότι είναι πνευματικοί ιατροί, και όχι απλώς κοινωνικοί λειτουργοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».