Δύο φιλενάδες στο ίδιο πλατό

Η Γεωργία Τσαγκάρη μιλά για την γκεστ εμφάνιση στο «Σόι σου», όπου βρίσκει την κολλητή της «Μπέλα»

Η Γεωργία Τσαγκάρη μιλά για την γκεστ εμφάνιση στο «Σόι σου», όπου βρίσκει την κολλητή της «Μπέλα»

Ασπονδες φίλες στην tv, φίλες καρδιακές στη ζωή. Η Βίβιαν Κοντομάρη, η οποία υποδύεται την Μπέλα στη σειρά του Alpha «Το σόι σου», και η Γεωργία Τσαγκαράκη, που θα συμμετάσχει ως guest star -υποδυόμενη τη Φανή- στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, στις 21.00, γνωρίστηκαν και άρχισαν να κάνουν καλή παρέα την εποχή που σπούδαζαν.

Από την Τεριάννα Παππά

Ετσι, η τηλεοπτική συνύπαρξή τους μόνο χαρά έφερε και στις δύο. Η Γεωργία είχε πάρει μέρος στη χιουμοριστική σειρά «Σφηνάκια», αλλά και σε επεισόδια της «Εργαζόμενης γυναίκας» στον ΑΝΤ1, ενώ διδάσκει θέατρο σε διάφορες σχολές και παραδίδει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
«Ηταν πάρα πολύ ωραία που ξαναδούλεψα με μια φίλη μου, τη Βίβιαν Κοντομάρη, με την οποία ήμασταν μαζί στη σχολή του Εθνικού.

Εζησα μια ευχάριστη εμπειρία, δουλεύοντας με εξαιρετικούς συνεργάτες» λέει στην «Espresso» η Γεωργία και συνεχίζει: «Υποδύομαι μια παλιά φίλη της Μπέλας, τη Φανή, την οποία θα χαρακτήριζα μάλλον… άσπονδη φίλη. Επιστρέφει για να φέρει κακά μαντάτα, ότι ο μεγάλος έρωτας της φίλης της πέθανε σε ένα δυστύχημα. Εκρινε πως έπρεπε να την ενημερώσει. Είχαν να βρεθούν πολλά χρόνια και με αυτήν την αφορμή ξαναβρίσκονται».

Αποκάλυψη

Αν και η περίσταση κάτω από την οποία συναντιούνται οι δυο φίλες είναι δραματική, το σενάριο έχει ανάλαφρες πινελιές και χιουμοριστικά στοιχεία. «Αν και η σκηνή της αποκάλυψης είναι τραγική, αφού έχει να κάνει με έναν θάνατο, έχει και λίγο χιούμορ, ενώ ο τρόπος που παίζει η εξαιρετική ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα» αναφέρει η Γεωργία και προσθέτει: «Ηταν δύσκολη σκηνή, ωστόσο, μόλις το πένθος… κορυφώνεται, οι κοινές λήψεις της Μπέλας και της Φανής είναι αστείες».
Να πούμε ότι στο αυριανό επεισόδιο της σειράς θα δούμε άλλον έναν ηθοποιό ως guest, τον Σπύρο Κυριάκο, ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν αστυνομικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.