Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζήτημα καρδιάς

Πρωτοποριακές ιατρικές τεχνικές από διεθνούς φήμης επιστήμονες των νοσοκομείων του ομίλου «Υγεία» παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση «All About Heart» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πρωτοποριακές ιατρικές τεχνικές από διεθνούς φήμης επιστήμονες των νοσοκομείων του ομίλου «Υγεία» παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση «All About Heart» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Διεθνούς φήμης καρδιολόγοι, διευθυντές καρδιολογικών τμημάτων και καρδιοχειρουργικών κλινικών των νοσοκομείων του ομίλου «Υγεία» αναφέρθηκαν στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στο μέτωπο των παθήσεων της καρδιάς, στην εκδήλωση «All About Heart» που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα «Banquet», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες του ομίλου εστίασαν σε πρωτοποριακές ιατρικές τεχνικές και σε πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις που δίνουν ελπίδα σε χιλιάδες ασθενείς, παρουσιάζοντας «το χθες, το σήμερα και το αύριο της καρδιάς».

f1011

«Τα τελευταία χρόνια έχουν δεχθεί ιατρική φροντίδα περισσότεροι από 1.500.000 ασθενείς. Εχουν γίνει επενδύσεις ύψους 17.000.000 ευρώ. Απασχολούνται στον όμιλο 3.200 άτομα, ενώ υπάρχει συνεργασία με άλλους 4.000 γιατρούς και 600 προμηθευτές» ανέφερε ο πρόεδρος του ομίλου «Υγεία» Αθανάσιος Παπανικολάου. Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε ότι στις κλινικές του ομίλου αντιμετωπίζονται όλες οι καρδιακές παθήσεις, ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ ο διευθυντής της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής Αθανάσιος Πιπιλής παρουσίασε στατιστικά στοιχεία για τις κλινικές μελέτες και επιστημονικές δημοσιεύσεις.

«Εγχείρηση ποίημα»

Ο διευθυντής της Β’ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Στρατής Παττακός θυμήθηκε την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί η ακαδημαϊκός ποιήτρια Κική Δημουλά. «Οταν τελείωσε η διαδικασία και τη ρώτησα πώς της φάνηκε, μου απάντησε ότι η εγχείρηση ήταν… ποίημα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο διευθυντής του Τμήματος Διαδερμικών Βαλβίδων Κωνσταντίνος Σπάργιας μίλησε για τις πρωτοποριακές, μη επεμβατικές μεθόδους που εφαρμόζονται στο νοσοκομείο από το 2007, ενώ η διευθύντρια Παιδοκαρδιολογίας και Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων του Νοσοκομείου «Μητέρα» Αφροδίτη Τζίφα και ο «γιατρός των φτωχών παιδιών», διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Παίδων και Ενηλίκων Συγγενών Καρδιοπαθειών του «Μητέρα» Αυξέντιος Καλαγκός αναφέρθηκαν στα επιτεύγματα του ομίλου «Υγεία» στον τομέα της Καρδιολογίας Παίδων και της Παιδοκαρδιοχειρουργικής.

mitsias lazopoulos

«Στο διάστημα 2013-2016 χειρουργήσαμε 34 άπορα παιδιά. Συνολικά αναλάβαμε 340 περιστατικά, εκ των οποίων το 33% αφορούσε νεογνά» είπε ο κ. Καλαγκός. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Ελλη Στάη, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρώην υφυπουργός Υγείας Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς και η σύζυγός του Λίτσα, και ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...