Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Πέταξε στην κορυφή

Η «Ενωση» (1-0 τον ΠΑΟΚ με γκολ του Μπακασέτα) πήρε κεφάλι στη βαθμολογία

Η «Ενωση» (1-0 τον ΠΑΟΚ με γκολ του Μπακασέτα) πήρε κεφάλι στη βαθμολογία

Η ΑΕΚ γονάτισε (1-0) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και έδωσε ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, καθώς σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένονται οι αποφάσεις για τα γεγονότα στον τελικό του Κυπέλλου.

Και οι δύο κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών. Oλα πλέον είναι ανοιχτά.

Η διαφορά μεταξύ των δύο «Δικεφάλων» φάνηκε με το καλημέρα. Η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έδειξε τις διαθέσεις της και το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει πέναλτι σχετικά νωρίς (7′). 
Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κρέσπο, ο διαιτητής Θάνος έδειξε να το σκέφτεται κι όταν η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα, ο Χριστοδουλόπουλος την έστειλε άουτ!

Το γεγονός δεν «ξύπνησε» τον ΠΑΟΚ, που ήταν εξαιρετικά μέτριος. Οι παίκτες του έχαναν κατά κράτος τις προσωπικές μονομαχίες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε θέση άμυνας. Μοναδική εξαίρεση, η χαμένη ευκαιρία με τον Χαρίση. Πάντως στο 32′ έχασε τον Κάμπος που τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, οπότε ο Ιβιτς έπρεπε να αναθεωρήσει τα πλάνα του.

Η είσοδος του Ενρίκε δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατοχή της μπάλας ήταν 65% – 35% υπέρ της ΑΕΚ. Η υπεροχή της απέδωσε καρπούς (43′), όταν ο Μπακασέτας με σουτ από το ύψος της περιοχής τούς έπιασε όλους στον ύπνο (1-0) και μαζί τον Μπρκιτς.

Ο Γλύκος

Ο Σέρβος τερματοφύλακας αντικατέστησε τον άτυχο Παναγιώτη Γλύκο, που στην προπόνηση του Σαββάτου υπέστη ρήξη χιαστού και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τουλάχιστον ύστερα από έξι μήνες! Πλέον για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση τερματοφύλακα είναι επιτακτική.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε σε χαμηλά στάνταρ, ζητώντας πέναλτι από τον διαιτητή Θάνο στην εκπνοή, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κολοβέτσιου. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαλεζάς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χριστοδολούπουλος, (63′ Γιόχανσον), Αραούχο (86′ Πέκχαρτ).
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, (83′ Κουλούρης), Λέοβατς, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Τσίμιροτ, (69′ Πέλκας), Χαρίσης, Κάμπος, (33′ Ενρίκε), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα