Tρανσέξουαλ με AIDS σπέρνει τον πανικό…

Συναγερμός για διάσημη ιερόδουλη με πλούσιο πελατολόγιο.

Τρόμο σε εκατοντάδες άνδρες που είχαν συνευρεθεί μαζί της έχει προκαλέσει η είδηση ότι γνωστή τρανσέξουαλ της Λευκωσίας είναι φορέας του AIDS.

Η διάσημη ιερόδουλη με το πλούσιο πελατολόγιο και τα ακριβά γούστα έμπλεξε την προηγούμενη Παρασκευή σε έναν άσχημο καβγά με έναν άνδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Εκεί, όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι φορέας του AIDS και έτσι ενημέρωσαν άμεσα τις διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες αστυνομικού σταθμού έλαβαν κλήση προκειμένου να ανταποκριθούν σε περιστατικό κοντά στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης που αφορούσε τον άγριο καβγά μεταξύ της τρανσέξουαλ και ενός άντρα. Οταν το κλιμάκιο έφτασε στο σημείο, βρήκε τους δυο τους να χτυπιούνται άσχημα μεταξύ τους. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους χωρίσουν και αφού τους οδήγησαν στο τμήμα, έπειτα τους μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς έφεραν μώλωπες και εκδορές, ενώ τα πρόσωπά τους ήταν ματωμένα.

Η εφιαλτική περιπέτειά, όμως, τόσο της ιερόδουλης και του άνδρα όσο και των αστυνομικών μόλις είχε αρχίσει. Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί έλαβαν ένα τηλεφώνημα από τον γιατρό που ήταν βάρδια στο νοσοκομείο ο οποίος τους ρώτησε εάν είχαν κάποια ανοιχτή πληγή στο σώμα τους, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα έπρεπε και οι ίδιοι να εξεταστούν, αφού όπως τους ανακοίνωσε  η τρανσέξουαλ, ήταν φορέας του AIDS. Οι άνδρες της Ασφάλειας υπέστησαν σοκ και άρχισαν να εξετάζονται προκειμένου να δουν αν είχαν έστω και κάποια γρατσουνιά. Ευτυχώς όμως για τους ίδιους, δεν είχαν ανοιχτές πληγές. Το ίδιο τυχερός, όμως, δεν στάθηκε ο άνδρας που πιάστηκε στα χέρια με την ιερόδουλη, ο οποίος παρέμεινε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χημειοπροφύλαξη, αποτρέποντας έτσι την «εισβολή» του ιού HIV στον οργανισμό του.

Πάντως, οι Αρχές εκτιμούν ότι όσο περνούν οι ώρες και ολοένα και περισσότεροι μαθαίνουν την είδηση θα επικρατήσει πανικός, καθώς κανείς από τους πελάτες της δεν είχε ιδέα για το ιατρικό ιστορικό της.

ΓΙΟYΛΗ ΣΤΑΡIΔΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

«Full in love» η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας: Περίπατος δίπλα στη θάλασσα στον Αστέρα

Χαλαρές στιγμές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας απόλαυσαν...

Γιώργος Μαρίνος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της ξαδέλφης του για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.