Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

15 μήνες φυλακή στον Κιμούλη!

Αγώνας δρόμου από τον ηθοποιό για να μαζέψει 25.000 ευρώ και να γλιτώσει το κελί

Ενα βήμα πριν από τη φυλακή βρίσκεται ο Γιώργος Κιμούλης, μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 15 μηνών για χρέη στο Δημόσιο, ύψους περίπου 250.000 ευρώ, αφού έχασε τη ρύθμιση στην οποία είχε ενταχθεί! Η ποινή που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό είναι χωρίς αναστολή, καθώς θεωρείται υπότροπος εξαιτίας άλλης καταδικαστικής απόφασης. Ωστόσο, η μετατροπή της προς 25 ευρώ ημερησίως δίνει τη δυνατότητα στον δημοφιλή ηθοποιό να πληρώσει 25.000 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις, για να μη βρεθεί πίσω από τα… σίδερα.

Από τη
Νικολία Σιμονέτη

Τα προβλήματα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιώργου Κιμούλη είναι γνωστά ήδη από το 2013, όμως τέσσερα χρόνια αργότερα δεν έχει καταφέρει να απεμπλακεί. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ενώ μάρτυρας υπεράσπισής του ήταν ο λογιστής του Ι.Β. Η υπόθεση αφορά εταιρία που συστάθηκε το 2001 για το θέατρο του Γιώργου Κιμούλη που υπήρχε σε μισθωμένο ακίνητο και λειτουργούσε και σαν σχολή.

Σε αυτή την εταιρία ήταν μέτοχος και η μητέρα του ηθοποιού, η οποία ασκούσε και τη διαχείριση. Στο δικαστήριο αναγνώστηκε έγγραφο από την αρμόδια ΔΟΥ, στο οποίο αναφερόταν ότι είχε μπει σε ρύθμιση των χρεών του, αλλά την έχασε έπειτα από επτά μήνες, καθώς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στη δόση.
«Δεν έχει τον χρόνο και την ικανότητα να ελέγξει το επιχειρηματικό σκέλος, λόγω της αφοσίωσής του στη δουλειά του. Το σκέλος αυτό είχε η μητέρα του και δεν είναι τυχαίο ότι τα προβλήματα άρχισαν μετά τον θάνατό της, το 2009. Εχουν δοθεί 107.000 χιλιάδες για το χρέος. Αν έμπαινε τώρα σε ρύθμιση, θα έπρεπε να δίνει 16.000 δόση και δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα» ανέφερε ο συνήγορός του στο δικαστήριο.

«Είμαι λογιστής του κ. Κιμούλη από τον Απρίλιο του 2015 ως σήμερα. Το χρέος είναι από την περίοδο 2008-2010 και βεβαιώθηκε το 2011. Η οφειλή είναι κυρίως από δήμους, από περιοδείες που έκανε. Είναι ένα επάγγελμα με φοβερά έξοδα, που όμως δεν μπορούν να εμφανιστούν λογιστικά. Για παράδειγμα, οι τεχνικοί… Λίγοι έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος» κατέθεσε ο μάρτυρας.

Πρόεδρος: Δεν έχει δικό του θέατρο τώρα;
Μάρτυρας: Από το 2010, όχι. Απλώς σκηνοθετεί και παίζει.
Π: Χειριζόταν ο ίδιος τα ζητήματα της εταιρίας;
Μ: Οχι, τα χειριζόταν η μητέρα του. Είχε κάνει και μια σχολή με μαθητές, που είχε πολιτιστικό σκοπό. Δεν είχε σχέση με τη διαχείριση.
Π: Ρύθμιση έκανε;
Μ: Ναι, αλλά δεν κατάφερε να την τηρήσει. Ηταν και τα capital controls, που δεν βοήθησαν την κατάσταση. Ματαιώθηκε τότε η περιοδεία του. Ηταν μεγάλο το ρίσκο.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του Γιώργου Κιμούλη με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, όπως και στον πρώτο βαθμό. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, όμως η προηγούμενη καταδίκη του για ακάλυπτη επιταγή δεν επέτρεψε στην έδρα να δώσει αναστολή. Το αποτέλεσμα ήταν να μετατραπεί η ποινή σε χρηματική προς 25 ευρώ ημερησίως, τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις αγγίζουν τα 25.000 ευρώ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα