Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε

Επανασύνδεση Νο 3 για Ηλιάκη και Γαλίτη, που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κίμωλο

Νέο επεισόδιο στο ερωτικό… σίριαλ της Μαρίας Ηλιάκη και του Νεκτάριου Γαλίτη, με τη δράση να τοποθετείται πλέον σε καλοκαιρινό φόντο και να εκτυλίσσεται στις Κυκλάδες.

Υστερα από δύο χωρισμούς και επανασυνδέσεις, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας εθεάθησαν στην Κίμωλο να απολαμβάνουν ανέμελες διακοπές.

Μάλιστα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής οι δυο τους -που προφανώς μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε- εθεάθησαν σε ένα από τα πιο γνωστά μπαρ του πανέμορφου νησιού, με φιλική παρέα, να πίνουν το ποτό τους.

Τόσο η Μαρία όσο και ο Νεκτάριος ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι, μιλώντας και γελώντας, χωρίς το άγχος των… ορδών παπαράτσι, αφού η Κίμωλος είναι αρκετά ήσυχη και ιδανική για όσους celebrities θέλουν να παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ηλιάκη, χωρίς τις συνήθειες της πόλης και όπως επιτάσσει η μόδα του καλοκαιριού, ήταν ντυμένη απλά, ενώ άφησε τα σύνεργα του μακιγιάζ πίσω στην Αθήνα.

Ο Γαλίτης, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω τον πιστό του σκύλο, τον οποίο είχε στον… ώμο του την ώρα που έφτασε στο μαγαζί. Η Μαρία φροντίζει, πάντως, να ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες των διακοπών, ποζάροντας βέβαια μόνη! Οπως κάνει και ο Νεκτάριος, που ποστάρει θαλασσινά στιγμιότυπα και όχι μόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό