Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Μαζωνάκης επιστρέφει άρον… ΑΡΟΝ

Στις 18 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει δυναμικά στη...

Φιλοζωικό bazaar και ημέρα υιοθεσίας από το Κτηνιατρικό Κέντρο Νέας Σμύρνης

Μια ξεχωριστή φιλοζωική δράση διοργανώνεται αύριο Πέμπτη από το...

Σε ποιο mall πετύχαμε τους Μπισμπίκη και Βανδή

Shopping στο Golden Hall για τη Δέσποινα Βανδή και...

Ο Λάκης Γαβαλάς μετατρέπει την Ερμού σε πασαρέλα με το «Κόκκινο Χαλί»...

Το πιο απρόσμενο pop-up της σεζόν έκαναν ο Λάκης...

Νon stop party

Η διπλή συλλογή «Μύκονος 18» με τη σφραγίδα του Ηζυ Κουτιέλ στα «decks» της «Espresso»!Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Για τη νέα γενιά είναι εκείνος που έφερε στην ελληνική αγορά «Το πουλάκι Τσίου», αλλά και τους J Balvin και Willy William, οι οποίοι κάνουν ρεκόρ views με τις επιτυχίες τους. Για τους παλαιότερους είναι η φωνή που έχει συνδεθεί με πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, με κυριότερη «Το μεγάλο παζάρι», που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ηζυ Κουτιέλ είναι πολλά πράγματα, μα πάνω απ’ όλα λάτρης και καλός γνώστης της μουσικής. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία του, η Planetworks, ανήκει στις πιο επιτυχημένες ακόμη και σήμερα, που η μουσική βιομηχανία διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση της.
Ποιος είναι όμως ο Mr Κουτιέλ; Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Με τη μουσική ασχολήθηκε προτού ακόμη τελειώσει το σχολείο.

«Ημουν dj σε σχολικά πάρτι και σε καλοκαιρινά clubs από το 1983 και μετά. Κάποια στιγμή ηχογραφούσα στο σπίτι κασέτες, τις οποίες μου ζητούσαν φίλοι και τις εμπορευόμουν παράνομα» αναφέρει στην «Espresso» ο πολυπράγμων Ηζυ και συνεχίζει: «Αυτό το “παράνομα” έγινε κάποια στιγμή νόμιμο. Εδώ και 22 χρόνια έχω την Planetworks, από την οποία έχουν κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες, οι οποίες έχουν γίνει χρυσές και πλατινένιες, με επιτυχίες στα clubs και τα ραδιόφωνα».

Τη σφραγίδα του φέρουν και οι μουσικές συλλογές της Μυκόνου, που φέτος «ενηλικιώνονται»! Το «Μύκονος 18», μια υπέροχη διπλή συλλογή, με τις επιτυχίες που ακούγονται στα beach bars του νησιού τη μέρα στο ένα cd και με κομμάτια που ακούγονται στα clubs του νησιού στο δεύτερο, θα κυκλοφορήσει με την «Espresso» του επόμενου Σαββατοκύριακου, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Σχεδόν κάθε χρόνο το πάρτι για την παρουσίαση της συλλογής «Μύκονος» φιλοξενείται στο Super Paradise κι αυτό θα γίνει και φέτος, το επόμενο Σάββατο, τη μέρα δηλαδή που κυκλοφορεί η συλλογή μαζί με την «Espresso Σαββατοκύριακο» της 5ης Αυγούστου. Το γεγονός ότι όλες οι συλλογές του έχουν αναφορά στο νησί των ανέμων δεν είναι τυχαίο.

Μοναδικές εμπειρίες

«Η σχέση μου με τη Μύκονο αρχίζει από το 1985, όταν πρωτοπήγα. Θα μπορούσε να είναι το νησί μου. Το αγαπάω πάρα πολύ! Εχω ζήσει μοναδικές εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια. Τι να πρωτοθυμηθώ; Το MTV Ευρώπης, τα γυρίσματα βιντεοκλίπ που έχουν παίξει στο εξωτερικό, τα fashion shows με τον Λάκη Γαβαλά… Εχω κυκλοφορήσει διάφορες συλλογές σε συνεργασία με τα μαγαζιά του νησιού αλλά και επιτυχημένους djs» αναφέρει. Οπως προσθέτει μάλιστα, τις μουσικές συλλογές του τις άκουγαν οι ξένοι και, όταν επέστρεφαν στη χώρα τους, τις ζητούσαν, με αποτέλεσμα να γίνονται επιτυχίες και σε άλλες χώρες.

Ο Ηζυ διαθέτει πολύ μεγάλη πείρα και στο ραδιόφωνο, υπηρετώντας το από διευθυντικές θέσεις, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του και με την τηλεόραση, καθώς αποτελεί την πιο γνώριμη φωνή του τηλεπαιχνιδιού «Το μεγάλο παζάρι». Εχει δουλέψει στα voice over όλων των «Παζαριών» από την πρώτη ημέρα προβολής τους στο Mega με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο έως και τη φετινή σεζόν, που μόλις ολοκληρώθηκε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στον Σκάι. «Ημουν ο μόνος από την παλιά φρουρά. Μου ζητήθηκε και είπα “γιατί όχι;” Ημουν ο εκφωνητής και στα 100 επεισόδια» λέει χαρακτηριστικά.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε ένα ποστ πριν τις γιορτές όλο νόημα. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως παίρνει διαζύγιο με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η τραγουδίστρια καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον...

Τα φιλιά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με γνωστό σκηνοθέτη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον Ένκε Φεζολλάρι.

Τέλος εποχής για την Άννα Βίσση – Η μεγάλη απόφαση της τραγουδίστριας

Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη...

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Γιάννης Αϊβάζης: Αυτό είναι το σπίτι που μετακόμισε μετά το διαζύγιό του

Ο Γιάννης Αϊβάζης μετά το διαζύγιό του με τη Μαρία Κορινθίου έφυγε από το σπίτι που έμεναν με την κόρη τους και πήγε σε άλλο να μείνει.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Ανδρέα Φουστάνου με τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και πάντα του αρέσει η σύντροφός του να είναι αρκετά νεότερή του.



Μποζουκια Αθηνα