Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Γιώργος Πετράκης: Ο Πικάσο της… Μercedes είναι… Έλληνας

Η «Espresso» δεν σταματά να συναντά τη νέα γενιά...

Ο φρεσκαδούρας και η ρυτιδιασμένη

Η Μπριζίτ Μακρόν παραδέχεται ότι τα πρωινά φαίνεται η διαφορά ηλικίας που έχει με τον Γάλλο πρόεδρο

Ιδιαίτερα εξομολογητική και χωρίς περιστροφές εμφανίζεται στην πρώτη συνέντευξη που δίνει ως πρώτη κυρία της Γαλλίας η Μπριζίτ Μακρόν. «Το μόνο μειονέκτημα του Εμανουέλ είναι ότι είναι πιο νέος από εμένα» λέει χαρακτηριστικά η πρώην καθηγήτρια για τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της πρόεδρο της Γαλλίας.

Η 64χρονη παραδέχεται ότι έρχεται αντιμέτωπη με αυτή τη διαφορά ηλικίας κάθε πρωί.

«Οπως είναι φυσικό, παίρνουμε μαζί το πρωινό μας, εγώ με τις ρυτίδες μου και αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Αν δεν είχα κάνει αυτή την επιλογή, θα ζούσα στο περιθώριο της ζωής μου» προσθέτει στη συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό «Elle», που κυκλοφόρησε χθες.

Αποκαλύπτει δε ότι έχει γίνει στόχος πολλών σεξιστικών και υποτιμητικών σχολίων, αλλά, όπως λέει, πήρε απόφαση ότι κάποιοι δεν τη βλέπουν με καλό μάτι και ότι το μόνο που έχει να κάνει περιμένοντας όλα αυτά να περάσουν είναι να τηρήσει σιγή.

Τονίζει, πάντως, ότι υπάρχει μια τάση υπερβολής στον τρόπο με τον οποίο έχει παρουσιαστεί το love story της με τον σημερινό πρόεδρο της Γαλλίας. «Οταν διαβάζω για εμάς, έχω πάντα την εντύπωση ότι διαβάζω την ιστορία κάποιου άλλου. Η ιστορία μας είναι πολύ κοινή» λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη αυτή η νέα «εθνική Μπριζίτ» της Γαλλίας, που εξηγεί ότι βρίσκει τον τίτλο της πρώτης κυρίας «αμερικανιά» που δεν της αρέσει, αποκαλύπτει και μια προσωπική τραγωδία που έζησε στα παιδικά της χρόνια.

Οταν ήταν μόλις οκτώ ετών -το τελευταίο από έξι αδέλφια-, η μεγάλη της αδελφή, που περίμενε παιδί, σκοτώθηκε σε ένα τροχαίο με τον σύζυγό της, ενώ έναν χρόνο μετά έχασε μια εξάχρονη ανιψιά της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα