Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Βράδυ Παρασκευής στο Μαρκόπουλο με έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες

Το επετειακό Grand Prix της «28ης Οκτωβρίου», με έπαθλο 16.000 ευρώ δεσπόζει στη σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο, με τον περυσινό νικητή ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ να επιστρέφει στο στίβο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 2.100 μέτρα.Στη δεύτερή του εκκίνηση, μετά από μακρά απουσία από την αγωνιστική δράση, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολυνίκη κλασικών ιπποδρομιών ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, που έχει στο παλμαρέ του τα κύπελλα του «Νέου Έτους», του «Λευκού Πύργου» και της «25ης Μαρτίου». Ο «μαχητικός σπρίντερ» ΑΤΡΕΓΙΟΥ και ο «μεγαλόσωμος ψαρής»  ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ θα δώσουν επίσης το παρών, μαζί με τον νικητή του περυσινού Ντέρμπι, ΜΕΝΤΟΡ.

Υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού

Στο «Κύπελλο Καρυάτιδων» οι καλύτερες φοράδες του ιπποδρόμου θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης των 1.800 μέτρων, διεκδικώντας έπαθλο 20.000 ευρώ. Η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ συνέχισε το νικηφόρο σερί της και θα αντιμετωπίσει τις ομόσταυλες ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ, ΝΤΡΙΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ και ΟΝΟΡΑΜΠΛ. Το επίπεδο του ανταγωνισμού θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ, που πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντεμπούτο της.

Στα 1.200 μέτρα τριετών και άνω – που μπορεί να θεωρηθεί και ως προοίμιο για το Winter Challenge της 15ης Δεκεμβρίου – εξαιτίας των πολλών ποιοτικών συμμετοχών, θα διεξαχθούν δύο δυνατές ξεχωριστές κούρσες. Στο «ΤΡΟΠΑΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» ο ΣΑΓΙΕΜ, ο 4ετής ίππος με την υψηλότερη αξιολόγηση από το εξωτερικό (rate) που εισήχθη στο Μαρκόπουλο την τελευταία εξαετία, θα τρέξει απέναντι στον «γοργοπόδαρο» ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ και τον ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, κάτοχο του ρεκόρ των 1.000 μέτρων. Ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ, με δύο εύκολες νίκες σε ισάριθμες εμφανίσεις, θα σηκώσει το γάντι.

Τα υπόλοιπα «δυνατά χαρτιά» του ελληνικού προγράμματος

Στο «Έπαθλο  Ενημέρωσης», ο βρετανικής καταγωγής ΚΑΖΜΕΡ θα κοντραριστεί με τον νικητή του «Κυπέλλου Ερμής» ΦΑΟΥΣΤΟ, το «σκληρό καρύδι» ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ και τον γνώριμο από τη συμμετοχή του στο Ντέρμπι ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, καθώς και με τους δύο ομόσταυλούς του, τον ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ και τον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ, ο οποίος προέρχεται από τους βασιλικούς στάβλους της Βρετανίας.

Μετά την τριπλή του νίκη την περασμένη Παρασκευή, ο Παναγιώτης Δημητσάνης επιστρέφει στον τόπο του θριάμβου για να ιππεύσει σε έξι κούρσες τους ΚΑΖΜΕΡ, ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ, ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ, ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ και τον διετή ίππο ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟ, που έχει πλασαριστεί τρεις φορές στις πρώτες θέσεις.

Η ώρα έναρξης της πρώτης ιπποδρομίας είναι στις 18:30 , οπότε ξεκινά και το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6. Το Σκορ 4  αρχίζει στην 3η ιπποδρομία, ενώ κάθε κούρσα προσφέρεται για πολλά ενδιαφέροντα στοιχήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.