Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

60 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΑΠ: Λαμπερή VIP αγκαλιά στους μικρούς «ήρωες»

❱❱ 60 χρόνια ΟΠΑΠ! Φιλανθρωπικό gala με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά για τη στήριξη του «Μαζί για το Παιδί» και της ΕΛΕΠΑΠ 
❱❱ Ρόκκος, Μαραβέγιας, Μουζουράκης, Τάμτα προσέφεραν αφιλοκερδώς ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμαΜε μια λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά γιόρτασε ο ΟΠΑΠ τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε φιλανθρωπικό gala για τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) και της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τη νέα σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη ο επιχειρηματικός και ο αθλητικός κόσμος, που έδωσε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση και ενίσχυσε οικονομικά το έργο των δύο φορέων.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού gala του ΟΠΑΠ, θα κατευθυνθούν για τη στήριξη του προγράμματος «Οικονομική Υιοθεσία Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ και του προγράμματος «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί».

Την εκδήλωση για τα 60 χρόνια ΟΠΑΠ παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς. Μαζί του επί σκηνής βρέθηκαν οι Στέλιος Ρόκκος, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας και Τάμτα, οι οποίοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Οι προσκεκλημένοι, εκτός από πλούσιο θέαμα, απόλαυσαν και πολλές εκπλήξεις, ενώ συμμετείχαν σε ειδική κλήρωση του ΟΠΑΠ και κέρδισαν μοναδικά δώρα και συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.