Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Smoothie παντζαριού: ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν της «Αγρόκηπος Χαλβατζή» για τους πελάτες των ξενοδοχείων της Hotel Brain Capital ΑΕ

Μεσημέρι στην πισίνα πίνοντας smoothie παντζαριού; Το νέο καινοτόμο προϊόν έρχεται από την «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Το  απολαμβάνουν και οι τουρίστες –πελάτες του ξενοδοχειακού ομίλου Hotel Brain Capital ΑΕ.

Η συμφωνία των δυο εταιρειών συνάφθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία ενισχύει χρηματοδοτικά τη συμβολαιακή σύνδεση μεταξύ ξενοδοχειακών μονάδων  και επιχειρήσεων που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα «Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας». Συμφωνίες που συμβάλλουν στην τόνωση της αγοράς των εγχώρια παραγόμενων πιστοποιημένων γεωργικών προϊόντων.

«Τα έτοιμα προϊόντα “Αγρόκηπος Χαλβατζής” που φτάνουν στο τραπέζι σας είναι εγγυημένα υγιεινά και αγνά, φροντισμένα από τον αγρό και το σπόρο μέχρι το τελικό προϊόν, στο ράφι του σούπερ μάρκετ» επισημαίνει ο κ. Βασίλης Χαλβατζής και προσθέτει «Για να το εξασφαλίσει αυτό η εταιρία προχώρησε στην καθετοποίηση της παραγωγής. Συνεργαζόμαστε με ομάδα αγροτών, που διαρκώς μεγαλώνει. Ετησίως, καλλιεργούν πάνω από 1.000 στρέμματα. Πρόκειται για “συμβολαιακή” παραγωγή. Ο σπόρος, ο γεωπόνος, η επίβλεψη, δηλαδή τα πάντα περνούν από την εταιρεία μας». Το εργοστάσιο παραγωγής βρίσκεται στη Σκύδρα της Πέλλας. Οι προμηθευτές της βρίσκονται στα βορειότερα μέρη του νομού, καθώς και σε όλο το νομό Ημαθίας.

Η στροφή των καταναλωτών στην υγιεινή μεσογειακή διατροφή έφερε τα λαχανικά όχι μόνο στο πιάτο μας, αλλά και στο ποτήρι μας. Τα προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης Χαλβατζή, της οποίας οι ρίζες εντοπίζονται στην Κωνσταντινούπολη, διατίθετναι με τα labels Αγρόκηπος Χαλβατζή, Μακεδονική, Οικογένεια Χαλβατζή, Αιγαίο και Top Fruit. Η σειρά λαχανικών στον ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» είναι μια επαναστατική αντιπρόταση στην κατηγορία  του φρέσκου προϊόντος, καθώς παντρεύει τη φρεσκάδα του νωπού με την ευκολία στη χρήση, την ασφάλεια και την εγγύηση ποιότητας του συσκευασμένου προϊόντος.

«Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κ. Χαλβατζής προσθέτοντας ότι «Η βελτίωση της διείσδυσης στην αμερικανική αγορά είναι ένα ακόμα βήμα. Ξεκινήσαμε προ διετίας και συνεχίζουμε να μπαίνουμε σε αλυσίδες. «Σήμερα το 8% του τζίρου μας είναι προϊόντα που φθάνουν στην Αμερική» σημειώνει ο κ. Χαλβατζής.

Μια συμφωνία, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Τράπεζα Πειραιώς μέσα από το διαρκή σχεδιασμό και υλοποίηση καινοτόμων χρηματοδοτικών προϊόντων και πρωτοβουλιών στηρίζει τη στρατηγική της επιλογή για την ενίσχυση της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και κοινωνίας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα