Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε τις ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish

Μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στην πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης “MADforaCause”, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το MAD  Οι ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έγιναν πραγματικότητα από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας προσφοράς και αγάπης “MAD for a Cause”, η οποία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του MAD. Την κινητήριο δύναμη για την εκπλήρωση των παιδικών ευχών αποτέλεσαν οι χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, οι οποίοι κατέβασαν και χρησιμοποίησαν τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Στη δράση “MAD for a Cause” συμμετείχαν, επίσης, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK, προσφέροντας τρία προσωπικά τους αντικείμενα. Ο Σάκης Ρουβάς πρόσφερε ένα κοστούμι, η Ελένη Φουρέιρα ένα ζευγάρι κόκκινες μπότες και ο SNIK ένα bomber jacket. Τα συλλεκτικά αντικείμενα των αγαπημένων καλλιτεχνών κέρδισαν τρία μέλη της  «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους στις δοκιμασίες της εφαρμογής.

Η ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς» για τη δράση “MAD for a Cause” ξεκίνησε στις 6 Μαΐου και ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουνίου 2019. Στο διάστημα αυτό, ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε τις ευχές δύο μικρών κοριτσιών και ενός αγοριού του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Ένας σούπερ ήρωας για τον σούπερ ήρωα Ερνάντ

Ο επτάχρονος Ερνάντ απέκτησε το δωμάτιο των ονείρων του, όπου συγκατοικεί πλέον με τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα. Το παιδί δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά το νέο του δωμάτιο. Όταν άνοιξε την ντουλάπα και φόρεσε τη στολή του σούπερ ήρωα που θαυμάζει, απέκτησε ακόμη περισσότερη δύναμη για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.

Απολαυστικές βουτιές σε μία πισίνα με μπάλες για την Κωνσταντίνα


Η Κωνσταντίνα στον παιδότοπο του σπιτιού της

Η τριών ετών Κωνσταντίνα έχει πλέον τον δικό της παιδότοπο στο σπίτι της και μαζί με τον δίδυμο αδελφό της απολαμβάνουν ώρες ατέλειωτου παιχνιδιού. Συντροφιά με τις αγαπημένες της νεράιδες, ανεβαίνει στην τσουλήθρα και κάνει απολαυστικές βουτιές σε μία πισίνα με πολύχρωμες μπάλες. Σε κάθε βουτιά, ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό της και τα μάτια της λάμπουν. 

Πριγκιπικό δωμάτιο και παραμυθένια φορέματα για την Μαρία


Η Μαρία στο νέο της δωμάτιο

Η επτάχρονη Μαρία κατοικεί πλέον στο δικό της παλάτι, στη σοφίτα του σπιτιού της. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις αγαπημένες της κούκλες πριγκίπισσες, καθώς και η ίδια διαθέτει ένα πριγκιπικό κρεβάτι και ένα παραμυθένιο γραφείο, καθώς και ένα βεστιάριο γεμάτο με νέα ονειρεμένα φορέματα. Επιπλέον, έχει τη δική τηλεόραση για να βλέπει τις αγαπημένες της παιδικές σειρές με τις φίλες της.

Όλες οι πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και τη δράση “MAD for a Cause” είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα