Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Τρεις παιδικές ευχές έγιναν πραγματικότητα από τον ΟΠΑΠ – Κατεβάστε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» για να εκπληρωθεί ακόμη μία ευχή του Make-A-Wish

Τρία πλατιά χαμόγελα λάμπουν πλέον στα πρόσωπα της Μαρίας, του Χρυσόστομου και της Κωνσταντίνας, από το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καθώς οι ευχές τους έγιναν πραγματικότητα από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “MAD for a Cause”.Η επτάχρονη Κωνσταντίνα απέκτησε το ροζ-φούξια δωμάτιο των ονείρων της, στο οποίο συγκατοικεί με μαγικούς μονόκερους. Η καθημερινότητά της έχει πλέον χρώμα και νιώθει πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.


Το νέο δωμάτιο της Κωνσταντίνας

Σε καινούργιο δωμάτιο μένει και ο Χρυσόστομος. Το δεκάχρονο παιδί ξέσπασε σε επιφωνήματα χαράς όταν είδε για πρώτη φορά τα χαρούμενα χρώματα που πλημμυρίζουν το χώρο, το διώροφο κρεβάτι, τη στριφογυριστή καρέκλα και τα δώρα για τον ίδιο και την ξαδέλφη του. Όσο για τα ποδοσφαιρικά αξεσουάρ, πήραν αμέσως θέση στην αυλή.


Ο Χρυσόστομος στο νέο του δωμάτιο


Το νέο δωμάτιο του Χρυσόστομου

Η εννιάχρονη Μαρία γνώρισε από κοντά την πριγκίπισσα Άριελ, σε ένα πάρτι έκπληξη, με μουσική και πολλά δώρα. Το αμαξίδιο και η μηχανική υποστήριξη που χρησιμοποιεί, δεν εμπόδισαν τη Μαρία να ντυθεί πριγκίπισσα και να ζήσει το όνειρό της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, μαζί με την αδελφή της και τις φίλες της.


Η Μαρία με την πριγκίπισσα Άριελ


Το πάρτι έκπληξη της Μαρίας

 
Η δράση“MAD for a Cause”, η οποία υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη μια παιδική ευχή έως τις 8 Αυγούστου.

Στην πρωτοβουλία μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ». Αρκεί να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή, στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet της, και να συμμετάσχουμε στις δοκιμασίες. Παράλληλα, διεκδικούμε τον χρυσό δίσκο με τίτλο «Mambo!» της Έλενας Παπαρίζου, το τζιν τζάκετ των Marcus & Martinus και το midi keyboard των Alcatrash, τα οποία οι αγαπημένοι καλλιτέχνες προσφέρουν σε αυτό τον καλό σκοπό.

“MAD for a Cause” μέσα από πολύ απλά βήματα

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση “MAD for a Cause”  περιλαμβάνει τα εξής απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
  • Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  • Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα