Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Πέταξε βαθμούς

❱❱ Ο Ολυμπιακός, που έχει παράπονα από τη διαιτησία, έφερε «Χ» στην  ΞάνθηΑπο τον
Χάρη Δάντση

Δύο βαθμούς στα Πηγάδια, πριν από την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πέταξε απέναντι στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι», παρότι ξεκίνησαν ιδανικά και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ενγκελς στο 12ο λεπτό, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιούργησαν και να «κλειδώσουν» το τρίποντο και το πλήρωσαν, αφού έμειναν στο 1-1 με τους μαχητικούς ακρίτες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πολλά τα παράπονα των «ερυθρολεύκων» από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου, ο οποίος δεν καταλόγισε (λανθασμένα) πέναλτι στο 10′ για χέρι του Λισγάρα, που έπρεπε να αποβληθεί. Αντ’ αυτού, ο έμπειρος αμυντικός της Ξάνθης ισοφάρισε -πιάνοντας στον ύπνο την πειραιώτικη άμυνα- με κεφαλιά στο 43′. Στο φινάλε ακυρώθηκε γκολ του Εμενίκε για χέρι. Πάντως, μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μπέσνικ Χάσι στάθηκε στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες (κυρίως από τον Τζούρτζεβιτς) του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στην ενέργεια που ξόδεψε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος (όταν η Ξάνθη αμυνόταν μαζικά) για να φτάσει στη νίκη. «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απορώ πώς χάσαμε τόσες ευκαιρίες. Επρεπε να είναι το ματς 0-4 στο ημίχρονο. Επρεπε να κερδίζουμε με αυτό το σκορ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Μετά την ισοφάριση της Ξάνθης, ξοδέψαμε πολλή ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο πριν από το σημαντικό ματς της Τρίτης με τη Σπόρτινγκ» δήλωσε ο τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου, ο οποίος είδε για ακόμη μία φορά να μη λειτουργεί η συνύπαρξη Μάριν – Φορτούνη στην εντεκάδα. Ελπιδοφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ενγκελς, ενώ δείχνει να χρειάζεται λίγο χρόνο ο Τζούρτζεβιτς για να… βρεθεί με τους συμπαίκτες του. Ο κόουτς της ακριτικής ομάδας Μίλαν Ράσταβατς θεωρεί, ωστόσο, το αποτέλεσμα «δίκαιο. Οποιος κερδίζει πόντο ή πόντους από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (72’ Μεχία), Λουσέρο, Κίκε (59’ Ρότσε), Φλίσκας, Γέντρισεκ (81’ Τριάδης), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ενγκελς, Κούτρης, Οτζίτζα, Ζιλέ, Φορτούνης (76’ Ανδρούτσος), Μάριν (65’ Καρσελά), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς (60’ Εμενίκε).

«Πυρά» από Μαρινάκη στον Τσίπρα μετά το τέλος του ματς

4222007

Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ξάνθη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

«Δυστυχώς και στην περυσινή χρονιά και φέτος βλέπουμε πολύ περίεργα πράγματα. Βλέπουμε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι έκανε ο διαιτητής. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται, αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να κριθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορεί να δώσει κανένας παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό που είπε ο κύριος πρωθυπουργός, ότι αυτό που έχει μείνει είναι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, εγώ λέω στον κύριο πρωθυπουργό ότι αυτό που έχει μείνει είναι να πάρει ο Ολυμπιακός το όγδοο συνεχόμενο. Αλλά ούτε εγώ ούτε κανείς, αλλά ιδιαίτερα ένας πρωθυπουργός δεν μπορούμε να παραγγέλνουμε το τι θα γίνει, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα πάρει το Κύπελλο, ποιος θα πάει καλά στην Ευρώπη» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταλήγοντας: «Θα μπορούσε, παρά τα περίεργα που είδαμε, να είχαμε κερδίσει το ματς με την Ξάνθη. Εμείς φταίμε γι’ αυτό. Αλλά, όπως σας είπα, εμείς δεν το βάζουμε κάτω, θα παλέψουμε και το όγδοο συνεχόμενο, να το ξέρει και ο κύριος Τσίπρας και οποιοσδήποτε άλλος, θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Να είστε σίγουροι».

Πλέον άπαντες στο πειραϊκό στρατόπεδο έχουν επικεντρωθεί στην αυριανή μάχη με τη Σπόρτινγκ. Την αναμέτρηση στο Φάληρο θα διευθύνει ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...