Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Αναστήθηκε με Λάζαρο

❱❱ Με ηγέτη τον Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-2 Ανατροπή-μήνυμα στον Ολυμπιακό! Η ΑΕΚ επέστρεψε από το 0-2, κερδίζοντας 3-2 τον πρωταθλητή στο επεισοδιακό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής και ξέφυγε στο +5 από τον βασικό διεκδικητή του τίτλου. 

Με κύριο εκφραστή των επιθέσεών της τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, η «Ενωση» πίεσε για το γρήγορο γκολ, όμως δεν κατάφερε να το πετύχει, με τον Καπίνο να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Γκάλο στο 12΄. Οι Πειραιώτες ισορρόπησαν μετά το πρώτο τέταρτο της w45yhrwyhαναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μάριν, ύστερα από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου του Οφόε, στο 22΄. Στο 32΄ ο Καρσελά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανέστη, όπως είπε «όχι» και ο Καπίνο σε εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, με το εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής του Οτζίτζα Οφόε να κάνει το 0-2 στο 46΄! Η ΑΕΚ στη συνέχεια τα έπαιξε όλα για όλα, έχοντας στην εντεκάδα της και τον Λιβάγια. Ο Μπακάκης απείλησε στο 56΄, όμως ο Καπίνο ήταν σε ετοιμότητα, ωστόσο ο διεθνής γκολκίπερ της πειραϊκής ομάδας νικήθηκε (φέροντας ευθύνη) από τον Χριστοδουλόπουλο στο 64΄. Πριν από το 1-2 οι γηπεδούχοι είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα για αποβολή του Ρομαό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 70΄ το ματς διεκόπη για περίπου 5 λεπτά λόγω χρήσης δακρυγόνων της Αστυνομίας. Στο 80΄, με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ ο Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε σε 2-2. Τη μεγάλη ανατροπή για την ΑΕΚ «υπέγραψε» ο Μάνταλος. Στο φινάλε (90΄+4΄) αποβλήθηκαν Τσόσιτς και Ενγκελς.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γιόχανσον, Σιμόες (28΄ λ.τρ. Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (90΄+4΄ Αϊντάρεβιτς), Κλωναρίδης (46΄ Λιβάγια), Αραούχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Ρομαό (71΄ Ζντιέλαρ), Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Καρσελά (82΄ Πάρντο), Οφόε, Μάριν (65΄ Σεμπά), Εμενίκε.

Μανόλο Χιμένεθ: Συγχαρητήρια στα παιδιά μου

Η ανατροπή του σκορ, όπως είναι λογικό, και το «+5» στη βαθμολογία έφεραν χαμόγελα στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μετά το ματς τόνισε: «Ηταν μία φανταστική εμφάνιση. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Παίξαμε με φοβερή ψυχή. Ολοι έπαιξαν για την ομάδα. Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα».

Για τον Χάσι υπάρχουν πολλά παράπονα και κυρίως για τις αλλαγές και την τοποθέτηση ως στόπερ του Ταχτσίδη. Πάντως ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Μπάμπιτς είπε:

«Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε το ματς υπό τον ελέγχό μας αλλά, όταν δεχθήκαμε το γκολ, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα».

qweyw45ey 2 0

Είναι από τις περιπτώσεις που το «ακούραστος εργάτης» δεν λέγεται χάριν υπερβολής. Πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο που πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε μια ομάδα για σχεδόν μισό αιώνα; Ο Νίκος Πανταζής εργάστηκε στην ΑΕΚ ως φυσικοθεραπευτής για 45 χρόνια, όντας παρών στις πιο ιστορικές στιγμές της, σε μεγάλες νίκες, σε κατακτήσεις τίτλων, αλλά και στις πολύ δύσκολες στιγμές. και τιμήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...