Ολική επαναφορά

❱❱ Πρώτη φορά στην Ελλάδα ρομποτικό σύστημα γόνατος και ισχίου Η ολική αρθροπλαστική γόνατος σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα είναι πλέον γεγονός και στη χώρα μας, μέσα από την τεχνολογία αιχμής που προσφέρει το αναβαθμισμένο ρομποτικό σύστημα γόνατος και ισχίου ΜΑΚΟ, που άρχισε τη λειτουργία του στις 16 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Metropolitan Ηospital. 

Η ελάχιστη παρεμβατικότητα χωρίς τραυματισμό τενόντων και μυών, η άμεση κινητοποίηση του ασθενούς, η μικρή παραμονή του στο νοσοκομείο και η γρήγορη επάνοδός του σε δραστηριότητες είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει το αναβαθμισμένο ρομποτικό σύστημα γόνατος και ισχίου ΜΑΚΟ.

Η αναβάθμιση της ρομποτικής τεχνολογίας ΜΑΚΟ, εκτός από το Metropolitan Hospital, έχει πραγματοποιηθεί σε 150 νοσοκομεία των ΗΠΑ.

Ελάχιστα

Επιπλέον το θεραπευτήριο, που διαθέτει αποκλειστικά τεχνολογία για Ρομποτικά Υποβοηθούμενες Επεμβάσεις, έχει λάβει τον τίτλο Κέντρο Εξαιρετικής Κλινικής Δραστηριότητας για τη Ρομποτική Χειρουργική ΜΑΚΟ, τον οποίο κατέχουν ελάχιστα κέντρα παγκοσμίως.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Ρομποτικά Υποβοηθούμενη Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος μεταξύ άλλων είναι τα εξής: Ο εξατομικευμένος τρισδιάστατος σχεδιασμός της επέμβασης. Η διενέργεια της επέμβασης από τον χειρουργό με τη βοήθεια του Ρομπότ ΜΑΚΟ. Η ρομποτικά υποβοηθούμενη προετοιμασία των οστών και χόνδρων και η απόλυτα ακριβής τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Οσον αφορά το ισχίο, η άρθρωση που πάσχει από αρθρίτιδα ή άλλη εκφυλιστική νόσο μπορεί να υποβληθεί σε ελάχιστα επεμβατική ρομποτική αντικατάσταση με χρήση ειδικών ενθεμάτων που διατίθενται αποκλειστικά για ρομποτική εφαρμογή.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η μέθοδος στο ισχίο είναι μεταξύ άλλων: Εξατομικευμένος, τρισδιάστατος προεγχειρητικός σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς. Ρομποτικά υποβοηθούμενη προετοιμασία των οστών για να υποδεχθούν τα εμφυτεύματα.Απόλυτα ακριβής έλεγχος του μήκους του σκέλους. Σύμφωνα με τους διευθυντές του τμήματος Ρομποτικής Ορθοπαιδικής του Μetropolitan Hospital Διονύσιο Χίσσα και Αναστάσιο Τόκη, διαθέτουμε σήμερα στα χέρια μας την τεχνολογία του μέλλοντος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ