Η ΑΕΚ του μέλλοντος

❱❱ Παρουσίαση των τμημάτων υποδομής της «Ενωσης», ενώ στα σκαριά είναι και η δημιουργία γυναικείας ομάδας Η ΑΕΚ φροντίζει για το παρόν και το μέλλον! «Παραφράζοντας το μότο της Μπαρτσελόνα, θέλουμε να είμαστε κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ακαδημία. Αλλά, και για να χρησιμοποιήσουμε ένα δικό μας σύνθημα, είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ» τόνισε ο Ακης Ζήκος, γενικός διευθυντής των ακαδημιών της «Ενωσης», κατά την παρουσίαση του νέου πρότζεκτ των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Και πρόσθεσε: «Από τον Ιούνιο του 2017 ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια. Υπάρχουν πλέον στα Σπάτα τέσσερα αποδυτήρια, αίθουσα διδασκαλίας, γυμναστήριο, φυσιοθεραπευτήριο, γραφεία των προπονητών και έχουμε όλες τις υποδομές για να λειτουργούμε. Από τη νέα σεζόν θα έχουμε ακόμα δύο γήπεδα με κερκίδες και διαστάσεις elite. Και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να κάνουμε, ώστε οι συνθήκες να είναι άριστες, θα το κάνουμε. Εχουμε, επίσης, επεκταθεί σε 20 σημεία σ’ όλη την Ελλάδα. Και θέλουμε να το δυναμώσουμε και να το επεκτείνουμε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό πρόγραμμα, που θα ανταποκρίνεται σε αγόρια και κορίτσια. Είναι στην κατεύθυνσή μας να δημιουργήσουμε και γυναικεία ομάδα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμμετοχή σε τρία μεγάλα τουρνουά στο εξωτερικό».

Ολα για τα παιδιά

Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Σαμαράς, από την πλευρά του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που τα παιδιά βρίσκονται σ’ ένα τέτοιο πρότζεκτ. Χαίρομαι και για την ΑΕΚ που γίνεται οδηγός σε δύσκολες εποχές, που όλοι είναι πιεσμένοι, και φτιάχνει ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό αλλά με χαμόγελο, μπαίνοντας και βγαίνοντας. Θέλουμε να υποστηρίξουμε τα παιδιά και ποδοσφαιρικά και εκπαιδευτικά. Είναι κάτι που πρέπει να δούμε σοβαρά, όσον αφορά τα παιδιά. Δεν είναι τα παιδιά το πρώτο θέμα στην Ελλάδα. Αλλά θα πρέπει να ασχοληθούμε με τους νέους ανθρώπους και χαίρομαι που βρίσκομαι σ’ ένα τέτοιο πρόγραμμα».

Ρόλο ξεναγού ανέλαβε ο υπεύθυνος λειτουργίας Νίκος Γεωργέας, ξεναγώντας τους εκπροσώπους του Τύπου στις νέες, ομολογουμένως εντυπωσιακά αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρότζεκτ υλοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ