Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Αλλάζει η ΕΠΟ!

Αποκαλυπτικός ο νέος πρόεδρος στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου που έγινε στη Θεσσαλονίκη Οπως αναμενόταν, ο Βαγγέλης Γραμμένος, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, ήταν αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα, μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη. 

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Βαγγέλης Γραμμένος είπε: «Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής έγινε εκτός Αθηνών. Εχουμε πάρει την απόφαση η ομοσπονδία να βγει από την εσωστρέφεια. Ηταν ένα κλειστό κλαμπ. Η πρώτη εκτός Αθηνών συνεδρίαση θα έπρεπε να γίνει στη Θεσσαλονίκη ως η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη. Θα ακολουθήσουν και άλλες συνεδριάσεις σε άλλα σημεία. Ολο αυτό το χρονικό διάστημα κάθε άλλο παρά ρόδινα ήταν τα πράγματα. Ολη η εκτελεστική επιτροπή είναι καθημερινά στις επάλξεις. Είναι πολλά τα προβλήματα, προσπαθούμε να βάλουμε σειρά ώστε να αρχίσουμε και το κομμάτι του δημιουργικού έργου, όπως το είχαμε εξαγγείλει». 

Ακολούθως όσα είπε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με το γεγονός ότι υπάρχει ξένος αρχιδιαιτητής και ξένος ομοσπονδιακός τεχνικός: «Το γεγονός ότι υπάρχει ξένος αρχιδιαιτητής έχει να κάνει με παρέμβαση της FIFA, η οποία διαπίστωσε ότι υπήρχε πρόβλημα μεγάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είτε το θέλουμε είτε όχι, το ζητούμενο είναι αν θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Εχουν αλλάξει συμπεριφορά ο Ελληνας διαιτητής και η ΚΕΔ». 

Για το ενδεχόμενο η Εθνική ομάδα να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο ή στην Τούμπα, τόνισε: «Μπορεί να είναι ένα από τα δύο γήπεδα ή το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Δεν ξέρω ποιο γήπεδο μπορεί να πληροί τα κριτήρια. Θα παίξουμε και στο λεκανοπέδιο και το ΟΑΚΑ πληροί τις προδιαγραφές. Θα δοκιμάσουμε και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, θα κριθούμε γι’ αυτό. Θα πρέπει να γίνει έλεγχος των γηπέδων. Δεν είναι μόνο να θέλουμε εμείς. Δεν θα πάμε σε δέκα γήπεδα, θα γίνει επιλογή. Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Παγκρήτιο, τα τρία μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ελεγχθούν. Πρέπει να είμαστε συμβατοί, στην προκειμένη περίπτωση, με τα κριτήρια της UEFA». Τέλος, για την ύπαρξη «χαλίφη» στο ποδόσφαιρο, είπε : «Μάλλον έχω καταστεί στερεότυπος απαντώντας περί χαλίφηδων. Και ο Γιώργος Σπανός του Ατρομήτου είναι χαλίφης; Γιατί δεν λένε και γι’ αυτόν η ομάδα του οποίου είναι στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας; Ούτε χαλίφηδες θέλουμε ούτε χαλιφάτα».

Παραμένει στο τιμόνι της Εθνικής ο Σκίμπε

Την παραμονή του Μίκαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος για τα επόμενα δύο χρόνια γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

Στη χθεσινή συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας ενέκρινε ομόφωνα την εξουσιοδότηση του Βαγγέλη Γραμμένου για να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις με τον Γερμανό προπονητή και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του στον «γαλανόλευκο» πάγκο, με την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου. 

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατά τη συνέντευξη Τύπου τόνισε αρχικά: «Αποφασίσαμε την παραμονή του Μίκαελ Σκίμπε. Αυτή θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν μεταξύ μας», ενώ έπειτα πρόσθεσε τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση: «Θεωρούμε πως, αν και δεν πήγαμε στο Μουντιάλ, δεν μπορούμε να ακυρώσουμε μια πορεία θετική. Η κατάσταση πριν από δύο χρόνια δεν θύμιζε σε τίποτα Εθνική ομάδα. Δεν ήταν Εθνική πριν από την έλευση του Σκίμπε. Εγινε “οικογένεια”, υπάρχει αρμονία. Στην απόφασή μας πήραμε υπόψη την εισήγηση και της τεχνικής επιτροπής και του Βρύζα και των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία για να πάμε στο Euro 2020».

Τέλος, οι οικονομικοί όροι του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει ο Γερμανός τεχνικός θα γίνουν γνωστοί μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...