Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δίνουν εξετάσεις

Μουρμούρα για Λεμονή και παίκτες στο Λιμάνι μετά την κακή πορεία στην Ευρώπη!Από τον
Χάρη Δάντση

Τα κομμάτια του καλείται να ενώσει μετά τον (άδοξο) αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια οι πρωταθλητές Ελλάδος ολοκληρώνουν την παρουσία του στους ομίλους στην τελευταία θέση.

Πλέον καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και ό,τι συνέβη προχθές στη Λισαβόνα κόντρα στη Σπόρτινγκ και να επικεντρωθούν στον βασικό στόχο τους. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 45ου και 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. 

«Τώρα σας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ και θέλουμε τη στήριξή σας για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο» ήταν το μήνυμα του Φελίπε Πάρντο στον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου την επομένη της ήττας (3-1) από τα «λιοντάρια». Θεωρείται δεδομένο ότι τα παιχνίδια που ακολουθούν θα αποτελέσουν κριτήριο για όλους. Ηδη κάποιοι παίκτες, όπως ο Μίλιτς και ο Βούκοβιτς, θεωρούνται ξένα σώματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ενώ βαρύ είναι το κλίμα και για τον Εμενίκε. Μουρμούρες υπάρχουν και για τον Τάκη Λεμονή, κυρίως για την τακτική (χωρίς φορ) που επέλεξε στον προχθεσινό «τελικό».

Κι αυτός θα κριθεί από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις στα ματς πρωταθλήματος ενάντια σε Κέρκυρα, Απόλλωνα, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα που απομένουν μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, άπαντες παίζουν το… κεφάλι τους. Τον Ιανουάριο αναμένονται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Στο μεταξύ, ο σκόρερ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ (1-1) για το Youth League Αλέξανδρος Βοΐλης αναφέρθηκε στις δραματικές στιγμές που έζησε με την οικογένειά του στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Αττική. 

«Αφιερώνω το γκολ στους κατοίκους της Μάνδρας που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες. Και εγώ και η οικογένειά μου βιώσαμε την καταστροφή στη Μάνδρα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές» τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός επιθετικός.

—-

Φουλ για το διπλό ο ΠΑΟΚ

«Φουλάρουν» τις μηχανές στον ΠΑΟΚ για το πρώτο φετινό διπλό! Να αποδείξουν ότι μπορούν και μακριά από την Τούμπα θέλουν άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και καλούνται να το πράξουν την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Χωρίς να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έχοντας μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Μπίσεσβαρ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου (φωτό) ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, ώστε αυτοί να καταφέρουν, και με τον κόσμο του «Δικεφάλου» στο πλευρό τους, να σπάσουν την «κατάρα» των εκτός έδρας αναμετρήσεων, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ μετρά φέτος τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» είδε χθες τους Λέοβατς και Μαουρίσιο να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να συμμετέχουν κανονικά. Μάλιστα, ο Μαουρίσιο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την εντεκάδα στο ματς με τον «Ιστορικό». Ακόμη, ο Λεβέκ γυμνάστηκε κανονικά, ακολουθώντας πρόγραμμα με μπάλα, ενώ ο Κάτσε δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση (ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής) εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Οι Σαμπράνο και Πέλκας, που εξέτισαν τις ποινές τους στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Τέλος, χθες οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» μετατράπηκαν σε… μοντέλα για τις ανάγκες της επίσημης φωτογράφισης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία δεν έλειψαν οι πλάκες και τα πειράγματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...