Ο τελικός της Βιένης

Ολα για όλα απόψε η ΑΕΚ απέναντι στην Αούστρια, ενώ περνά ακόμα και με ισοπαλία στην επόμενη φάση Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Ο αγώνας της χρονιάς -έως τον επόμενο- είναι αναμφίβολα η σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αούστρια στη Βιένη (20.00, COSMOTE SPORT 2). Αποτελεί τον «τελικό» που θα κρίνει αν η ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί και μετά τα Χριστούγεννα.

Το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο. Η ΑΕΚ κρατά την τύχη της στα χέρια της, αρκεί να μη χάσει. Ακόμη και η ισοπαλία τής δίνει την πρόκριση, ενώ φυσικά η ήττα τη στέλνει… μόνιμα στην Ελλάδα. 

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Μάλιστα, στη συνέντευξη στάθηκε στη δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες του, ώστε να φτάσει η ΑΕΚ να διεκδικεί την πρόκριση στους «32» του Europa: «Εχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά όσο είμαστε στους ομίλους. Δεν ξέραμε την ημέρα της κλήρωσης ότι θα φτάναμε στη σημερινή κατάσταση. 

Πέραν της Μίλαν, οι υπόλοιπες ομάδες ήταν υποψήφιες για τη δεύτερη θέση και εμείς έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να προκριθούμε».

Και ο τεχνικός της «Ενωσης» κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το ματς στην ιστορία της ΑΕΚ, θα προσπαθήσουμε να θυμόμαστε την αυριανή (σ.σ.: σημερινή) νύχτα, όμως θα κάνει σίγουρα το ίδιο και ο αντίπαλος. Για να κερδίσεις, χρειάζονται πολλά. Σε άλλα μόνο με την ψυχή, σε άλλα μόνο με την τακτική. Σε μια ολόκληρη χρονιά, όμως, που θες να κάνεις πρωταθλητισμό και να διεκδικήσεις τους στόχους σου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλα τα συστατικά».

Φυσικά, κοντά στην ομάδα είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος, όπως και στις προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις της «Ενωσης», θα βρίσκεται δίπλα στους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, το αργότερο έως σήμερα το πρωί αναμενόταν να φτάσει στο τέλος της η ταλαιπωρία των οπαδών της ΑΕΚ, που εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λόγω συνέλευσης των εργαζομένων. 

Η ΠΑΕ ήρθε σε επικοινωνία με τη Skyserv, με την οποία συνεργάζεται η Austrian Airlines, και πλέον δόθηκαν στους οπαδούς της ομάδας εναλλακτικές πτήσεις, προκειμένου να μεταβούν στην Αυστρία για το ματς με την Αούστρια. 

Οσον αφορά το γκρουπ επιβατών που θα αναχωρήσει σήμερα, η Austrian Airlines θα καλύψει τόσο τη διαμονή όσο και το φαγητό τους. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ΑΕΚ.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.