Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Οπου φτωχός κι η μοίρα του

Ο ΠΑΟ προηγήθηκε στα πηγάδια, αλλά πάλι δεν κατάφερε (1-1) να πάρει το πρώτο του «διπλό» και έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε στα Πηγάδια χθες ο Παναθηναϊκός, μένοντας στο 1-1 με την Ξάνθη. 

Οι «πράσινοι» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που δημιούργησαν μετά το γκολ του Αλτμαν στο 18′ για να καθαρίσουν το ματς και ο Γέντρισεκ τους τιμώρησε στο 79ο λεπτό. Μοιραίος για το «Τριφύλλι» ο Χίλιεμαρκ, ο οποίος έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 90′ και στις καθυστερήσεις (90+4′). Ετσι, η ομάδα του Ουζουνίδη παρέμεινε χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα και δίχως νίκη για έκτο σερί παιχνίδι! Από την άλλη, η παρέα του Ράσταβατς, που στο πρώτο μέρος είχε παθητικό ρόλο και βελτιώθηκε στο δεύτερο, κρατάει ότι κατάφερε να μην ηττηθεί και από την τρίτη μεγάλη ομάδα της Αθήνας. Με το ίδιο σκορ (1-1) είχαν ολοκληρωθεί και τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Πάντως, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας του. Αλλωστε, την παρέταξε με έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς στην Τούμπα. Οι Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης, Χουλτ, Τζανδάρης και Πίσπας ήταν τα νέα πρόσωπα, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κουντουριώτης, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσει 20 χρόνια ζωής. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις έβγαλε με κεφαλιά τετ α τετ τον Χίλιεμαρκ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς. 

Ο τερματοφύλακας των Ακριτών ήταν και χθες πολύ καλός, ενώ ο Βλαχοδήμος μετά το τέλος του τελευταίου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) παιχνιδιού του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πέταξε τα γάντια στους φίλους της ομάδας του. Πάντως, οι οπαδοί του «Τριφυλλιού» τα… έχωσαν με δύο πανό στον Γιάννη Αλαφούζο. Το πρώτο έγραφε «Καθημερινή η ανυπαρξία σου, ο Παναθηναϊκός σκάει στα χέρια σου», ενώ το δεύτερο «Μπροστινέ θα πληρώσεις».

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Μεχία, Μελιόπουλος (46′ Σιλά), Ντε Λούκας, Γέντρισεκ (92′ Κάστρο), Λουσέρο, Κίκε (69′ Φασίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Άλτμαν (90′ Κουντουριώτης), Πίσπας (77′ Δώνης).

—-

Φρένο του Παναιτωλικού στον Αστέρα 

Ο φορμαρισμένος Αστέρας Τρίπολης μετρούσε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά κόντρα στον Παναιτωλικό τα βρήκε… σκούρα, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο φινάλε του πρώτου γύρου. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε για τον Αστέρα (57΄), με τον Μανιά να τροφοδοτεί τον Τόνσο, ο οποίος σε θέση τετ α τετ πλάσαρε με το δεξί, αλλά ο Κυριακίδης αποσόβησε τον κίνδυνο. 

Από την άλλη, η πιο σημαντική ευκαιρία του Παναιτωλικού καταγράφηκε στο 64΄, όταν ο Μάρκος Πάουλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ δυσκόλεψε τον Αθανασιάδη. 

Πάντως, αν και στο 84΄ ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχαράνο, ο Αστέρας Τρίπολης έχασε την ευκαιρία να κάνει πρώτη φορά στην ιστορία του σερί έξι νικών.

Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας) 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο (86΄ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Καλτσάς (76΄ Δουβίκας), Τόνσο, Ισνάλντο (69΄ Μαντίντα), Μανιάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρόσα, Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάρκο Πάουλο, Μάζουρεκ (85΄ Μαρινάκης), Μαρκόφσκι (46΄ Κλέσιο), Ρότσα (64′ Τσοκάνης).

—-

Η ΑΕΛ «κάλπασε» στη Λαμία

«Σούζα το αλογάκι» και στη Λαμία! Η ΑΕΛ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της και με απόλυτο πρωταγωνιστή των Ντέλετιτς, που πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε 2-0 των Φθιωτών.

Με τη νίκη αυτή οι «βυσσινί» όχι μόνο ξέφυγαν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, κάνοντας πλέον βλέψεις για την πεντάδα, αλλά «έσπασαν» και το αήττητο σερί επτά αγώνων της Λαμίας.

Οι Θεσσαλοί ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με τον Μίλος Ντέλετιτς να σκοράρει στο 18′ και στο 31′. Η Λαμία (μείωσε στο 38′, αλλά ο Βουό υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ) δεν μπόρεσε να αντιδράσει, έχοντας μονάχα μια καλή στιγμή (48′) με δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκούλας (Θεσσαλίας)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Παντελιάδης (28′ Τσούκαλος), Ομο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Πίτι (61′ Φράγκος), Αναστασόπουλος (56′ Μπουλούλης), Βουό. 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λάγος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (79′ Μπάλλας), Κρίζμαν (88′ Μασούρας), Ναζλίδης (90’+2′ Γιαννιτσάνης).

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...