Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ρεβεγιόν με παρέα

Εκτός από τον Μασούντ, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κλείσει και τον Μοράν της Λεγκανές πριν από το τέλος του 2017 Το 2018 θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά για την ΑΕΚ, που θέλει να εξακολουθήσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, αλλά και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της. Οι (σοβαροί) τραυματισμοί που παρουσιάστηκαν στο πρώτο μισό της σεζόν υποχρεώνουν τους ανθρώπους της «Ενωσης» να βγουν στις αγορές για ενίσχυση. 

Μάλιστα, ετοιμάζουν δύο χτυπήματα πριν από την αλλαγή του χρόνου. Ο Σοτζαέι Μασούντ υπέγραψε τις προηγούμενες ώρες τη λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο και προβάρει τα «κιτρινόμαυρα», ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση απόκτησης του Ερικ Μοράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η «Ενωση» έκανε επίσημη πρόταση στη Λεγκανές για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού χαφ, που φέτος έχει μόλις 225 αγωνιστικά λεπτά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Χιμένεθ προκειμένου να καλύψει το κενό του Γιόχανσον. Σύμμαχος της ΑΕΚ είναι ο παίκτης και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Παράλληλα, τα σερβικά μέσα επανέφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Ντάρκο Λάζοβιτς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rtvbn, η ΑΕΚ θέλει τον δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του Σέρβου εξτρέμ, του οποίου το συμβόλαιο με την Τζένοα λήγει το 2020.

Την ίδια ώρα, στην Ισπανία επιμένουν στην παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα και αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή του Αραούχο στη Λας Πάλμας. Πάντως, ο Αργεντινός επιθετικός έχει διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο, δηλώνοντας αφοσιωμένος στην ΑΕΚ. Κατά τα άλλα, βράζουν στην «Ενωση» για την αύξηση της ποινής (σε 45 ημέρες) του Χιμένεθ (για τη χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό), κάνοντας λόγο για «εξοντωτική ποινή, στα όρια του νομικού σκανδάλου». Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει εκτίσει ήδη τις 15 ημέρες απαγόρευσης εισόδου από τους αγωνιστικούς χώρους, θα απουσιάσει για έναν μήνα. Εν τω μεταξύ, η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ πούλησε τον ηγετικό αμυντικό Βίντα στην Μπεσίκτας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...