ΠΑΟΚ: Ιατρικά και υπογράφει ο Αζεβέδο

Πρώτα ιατρικός έλεγχος και μετά υπογραφές! Ο Μάρσιο Αζεβέδο θα βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες. Εξάλλου, ο 31χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, που μένει ελεύθερος από τη Σαχτάρ, κατά την παρουσία του στην ουκρανική ομάδα είχε αρκετούς τραυματισμούς. Μάλιστα, ο τελευταίος στο γόνατό του ήταν πολύ σοβαρός, με αποτέλεσμα να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 441 ημέρες (από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2017). Φυσικά, οι τραυματισμοί σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό για μια θέση στην εντεκάδα ήταν και ο λόγος που ο Αζεβέδο σε τρεισήμισι σεζόν στη Σαχτάρ είχε μόλις 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (έξι την πρώτη σεζόν, 11 το 2015-2016, πέντε πέρυσι και έξι φέτος). Πάντως, το τελευταίο διάστημα ο Βραζιλιάνος δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, έχει επιστρέψει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ και ο Λούμπος Μίχελ επικοινώνησε με το ιατρικό τιμ της Σαχτάρ, παίρνοντας διαβεβαιώσεις ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα.

Στο μεταξύ, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος και πρώτη για το 2018 κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μακ, ενώ στη χθεσινή προπόνηση ο Κάτσε ένιωσε ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.