Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟ με τον Απόλλωνα

Σε ένα ματς στο οποίο ό,τι άξιζε (και αυτά δεν ήταν και πολλά) το είδαμε στο πρώτο μέρος, καθώς η επανάληψη δεν αντέχει σε καμία κριτική…… ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του μετά το 9′, όπου οι γηπεδούχοι απείλησαν με το δοκάρι του Αλμπάνη, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο, που ήταν η πρώτη του νίκη μακριά από τη Λεωφόρο (0-0). 

Εως το 25′ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως κατά σειρά οι Αλτμαν (11′), Λουντ (13′), Γιόχανσον (21′, δοκάρι) δεν βρήκαν στόχο, ενώ το ίδιο σκηνικό με αρκετές μικροευκαιρίες είχαμε ως το τέλος του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός φάνηκε να θέλει και να μην μπορεί. Αρκεί να δει κανείς τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Εβρίτης τεχνικός και που αμφότερες αφορούσαν παιδιά της ακαδημίας για να καταλάβει πλέον το τεράστιο έλλειμμα ποιότητας στο «πράσινο» ρόστερ. Μάλιστα, στο τελευταίο εικοσάλεπτο αυτός που πίεσε πιο πολύ και διεκδίκησε το τρίποντο ήταν ο Απόλλωνας.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (39′ Χουάρες), Παπάζογλου, Κονέ, Τσουκαλάς (62′ Μενδρινός), Αλμπάνης, Ελμπάζ, Ντεβέσα (75′ Ανιέτε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Τζανδάρης (90′ Πίσπας), Κουρμπέλης, Λουντ, Χατζηγιοβάννης (80′ Κουντουριώτης), Αλτμαν (75′ Στάικος), Δώνης.

—-

Βρήκε τον δρόμο του με Ντάουντα ο Ατρόμητος

Τέλος στο αρνητικό σερί τριών εβδομάδων έβαλε χθες ο Ατρόμητος κερδίζοντας 1-0 τη Λάρισα στο Περιστέρι. Οι «κυανόλευκοι» είχαν την υπεροχή αλλά και την υπομονή που χρειαζόταν για να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από τρία (δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο) ανεπιτυχή αποτελέσματα. 

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους Περιστεριώτες πέτυχε με πλασέ ο Ντάουντα ύστερα από πολύ καλή συνεργασία των Μπρούνο (στο ντεμπούτο του) και Ντιγκινί στο 61ο λεπτό! Για τους «βυσσινί» αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε.

Διαιτητής: Γιώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας). 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (46′ Μπρούνο), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς (73′ Μάντσον), Ούμπιδες, Ντιγκινί, Βασιλακάκης, (88′ Καρασαλίδης) Σάκιτς, Ντάουντα.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (20′ Κρίζμαν, 65′ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ, Λαγός, Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (75′ Περόνε), Ναζλίδης.

—-

Ανάσα με Τουράμ για την Κέρκυρα

Στη μάχη των ουραγών η Κέρκυρα αναδείχτηκε νικήτρια, καθώς επικράτησε 2-0 του Πλατανιά και έφτασε τους 14 πόντους, ισοβαθμώντας με τον Απόλλωνα. Η Κέρκυρα, στο ντεμπούτο του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο, είχε δύο δοκάρια, στο 40’ με τον Τουράμ και στο 45’ με τον Επστάιν. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Φαίακες κέρδισαν πέναλτι και ο Τουράμ (φωτό) ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Στο 75’ ο Βραζιλιάνος επιθετικός και πάλι, ύστερα από πάσα του Παμλίδη, έγραψε το 2-0. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Πλατανιάς, καθώς στο 82’ ο Βάντερσον αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου. 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Γεωργίου, Τουράμ, Σπίνουλας, Αναστασίου, Σιόντης, Ρόλε (78’ Ζορμπάς), Ιωάννου, Μπαλάφας (73’ Αρτυματάς), Επστάιν (68’ Παμλίδης), Γρομητσάρης. 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κλιάιτς, Βάντερσον, Στάμου, Πετρόπουλος (88’ Παπανικολάου), Kαρυπίδης, Κοροβέσης (76’ Γκρζέλσακ), Δημούτσος, Ντουαλά (64’ Στόιτσεφ), Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...