Χωματερή μια ανάσα από την «Αγια-Σοφιά»

❱❱ Καταγγελίες της ΑΕΚ για τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας.Φουλ επίθεση της ΑΕΚ και της Δικέφαλος Α.Ε. στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για τα απορριμματοφόρα και τα σκουπίδια που βρίσκονται μέσα στο άλσος! 

Με εξώδικο προς τον δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο και σε άλλα esr 0305 034 new2 cmykhοκτώ πρόσωπα του δήμου οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τη δημόσια περιουσία, ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή τους. Εξάλλου, αυτές οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις του δήμου έχουν κριθεί τελεσίδικα κατεδαφιστέες. Το εξώδικο είναι σε συνέχεια εκείνου που είχε σταλεί προ ημερών σε υπηρεσιακούς παράγοντες.

«Πότε όλοι αυτοί θα κάνουν τη δουλειά τους;» αναρωτιούνται Δικέφαλος Α.Ε. και Ερασιτεχνική περιμένοντας την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών. Με ανακοίνωσή τους μάλιστα τόνιζαν ότι έχει φτάσει, επιτέλους, η ώρα να κινηθούν οι διαδικασίες από τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες, για τους οποίους υπάρχουν και ποινικές ευθύνες, έπειτα από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αδράνειας και ανοχής.

Επίσης, ότι θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και στον δεδομένο κίνδυνο πυρκαγιάς, εν όψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Πυροπροστασία

Οι άνθρωποι της «Ενωσης» θα κυνηγήσουν το θέμα μέχρι τέλους, αφού ο νόμος και η απόφαση του ΣτΕ λένε ξεκάθαρα ότι μέσα στο άλσος και γύρω από το γήπεδο θα πρέπει να υπάρχουν ζώνες πυροπροστασίας, τις οποίες σε εκείνη την πλευρά κλείνουν τα σκουπιδιάρικα του δήμου, κάτι που είναι επικίνδυνο για το άλσος.

Το κλείσιμο του συγκεκριμένο γκαράζ με τα σκουπίδια επείγει, όπως σημείωναν οι ιθύνοντες της «Ενωσης», για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι η προστασία του άλσους εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, που άνοιξε την 1η Μαΐου, καθώς εκεί όπου είναι τα σκουπιδιάρικα του δήμου υπάρχει σχεδιασμένη ζώνη αντιπυρικής προστασίας.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ξεκάθαρα στην άδεια του γηπέδου αλλά και στο ρυθμιστικό σχέδιο προβλέπεται να γίνουν πεζόδρομοι όμοροι του νέου γηπέδου εκεί όπου είναι σήμερα τα σκουπιδιάρικα.
Μάλιστα, εκτός από την ΑΕΚ, για το θέμα αυτό έχουν γίνει καταγγελίες και από δημότες, προκειμένου να επιληφθεί η Πολεοδομία και να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες κατεδάφισης όλων των αυθαιρέτων κτισμάτων μέσα στο άλσος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ