Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Ο Μαρτίνς ψάχνει φορ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πονοκεφαλιάζει για τη θέση του επιθετικού στο ματς με τον ΑπόλλωναΑπό τον
Χάρη Δάντση

Επιστρέφει σπίτι του σχεδόν έναν μήνα μετά το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι για να υποδεχθεί (19.30 NS2) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, έχοντας έναν μεγάλο πονοκέφαλο. 

Ο τραυματισμός του Γκερέρο έχει βάλει σε σκέψεις τον Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με το ποιος θα κουβαλήσει το βάρος της επίθεσης του Ολυμπιακού. Με δεδομένο ότι στα… πιτς βρίσκεται και ο Χασάν, ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ που έχει απομείνει είναι ο Μάνος.

Πιστεύει τον Μάνο

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει στις δυνατότητες του 24χρονου επιθετικού, ωστόσο η (πολύ καλή) εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ σε θέση «9» τον έβαλε σε δίλημμα. Φάνηκε και από τις δηλώσεις του στη Nova. 

«Eχουμε λύσεις, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν τελειώνουμε πολλές φάσεις με επιτυχία. Εχουμε τον Μάνο, που από την προετοιμασία μάς εντυπωσίασε, έδειξε καλά δείγματα και σε όσα ματς έχει παίξει ήταν πάρα πολύ καλός. Προπονείται πολύ καλά, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν μεγάλος σκόρερ πέρυσι στη β’ κατηγορία και μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Εχουμε τον Λάζαρο, που μπορεί να καλύψει το κενό, το έχει κάνει στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ, το έκανε στο τελευταίο παιχνίδι και μπορεί να είναι αποδοτικός. Ο Φορτούνης έχει παίξει εκεί στο παρελθόν. Είμαστε πλήρεις και μπορούμε να καλύψουμε τα προβλήματα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς, πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε καλό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Μαρτίνς. 

Προβάδισμα λοιπόν φαίνεται να έχει ο Λάζαρος αντί του Μάνου, που προορίζεται για βασικός στο ματς της Πέμπτης ενάντια στην Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό, για το Κύπελλο.

—-

Και στο τέλος χαμογελάει πάντα ο Ατρόμητος

Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη! Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς ο Ατρόμητος «έκλεψε» την ισοπαλία 2-2 (30′ Κόρμπος, 88′ Μασούρας / 35′ Κουλούρης, 93′ Μπανανά) από τον Πανιώνιο στις καθυστερήσεις του αγώνα με αυτογκόλ του Μπανανά και παρέμεινε αήττητος ύστερα από οκτώ αγωνιστικές.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα όλα του, με πολύ καλό ποδόσφαιρο από δύο ποιοτικές ομάδες. Η αναμέτρηση είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους, και το τελικό 2-2 θεωρείται δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Το πρώτο μέρος ανήκε στον Πανιώνιο έως το 30′, με τον Ατρόμητο να ανεβάζει την απόδοσή του στο τελευταίο τέταρτο. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους, αλλά από το 75′ μέχρι τη λήξη του αγώνα είδαμε ένα συγκλονιστικό φινάλε που έφερε και την ισοπαλία.

Ο Πανιώνιος για δεύτερη φορά, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχασε πόντους στις καθυστερήσεις μιας αναμέτρησης, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε για οκτώ παιχνίδια αήττητος.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Κόσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Οικονομίδης (64′ Μανθάτης), Κεϊτά, Κόρμπος (72′ Πίρις), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77′ Τσιλούλης), Μασούρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (87′ Ούμπιδες), Ουγκράι (78′ Κωτσόπουλος), Μούγιακιτς (69′ Βασιλακάκης), Μπρούνο, Κουλούρης.

—-

«Εκλεψε» τον βαθμό ο Αστέρας Τρίπολης

Γλίτωσε με τον ίδιο τρόπο. Ο Παναιτωλικός κρατούσε για 92′ το «τρίποντο» στο Αγρίνιο, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης αυτή τη φορά ισοφάρισε εκείνος στις καθυστερήσεις σε 1-1 (66′ Μοράρ – 93′ Καλτσάς) παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο πρόσφεραν κακό θέαμα, με μηδαμινές φάσεις και πολλούς τραυματισμούς. Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ριζικά, με τον Αστέρα να χάνει την πρώτη κλασική ευκαιρία της αναμέτρησης με τον Τόνσο (55′), αλλά τους Αγρινιώτες να απαντάνε με το δοκάρι (65′) του Μάζουρεκ και το τυχερό γκολ από φάουλ του Μοράρ. Ο ρυθμός στη συνέχεια άνοιξε, με τον Αστέρα να φτάνει τελικά στην ισοφάριση, αλλά να μένει για τέταρτο σερί αγώνα μακριά από τη νίκη.

Διαιτητής: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο (46′ Γουίλιαν), Μάζουρεκ, Μοράρ (75′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Αργκους, Λουσέρο, Μανά (81′ Χαντάκιας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45′ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντεζ), Μανιάς.

—-

Με Νικολιά στα Πηγάδια ο ΠΑΣ

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πέφτει σήμερα και, πέρα από το ντέρμπι (21.30, NS1) της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και την αναμέτρηση (19.30, NS2) του Ολυμπιακού με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα διεξαχθεί ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. 

Συγκεκριμένα, η δράση (19.00, ΕΡΤ1) μεταφέρεται στα Πηγάδια, όπου η ανεβασμένη Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος καίγεται για το «διπλό». Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη (13η θέση με 6 βαθμούς) και θέλει ύστερα από τρεις σερί ήττες να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο προπονητής των Ηπειρωτών Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αλέξανδρο Νικολιά, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ εκτός τέθηκε ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Μπουκουβάλας (κάταγμα στο αριστερό χέρι). Στον αντίποδα, οι ακρίτες στοχεύουν στην τρίτη σερί νίκη τους προκειμένου να «χτυπήσουν» πεντάδα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ρίχνει το βάρος στην τακτική.

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...