Ασταμάτητος κατήφορος

Ο Πολ Γκασκόιν κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου

Νέοι μπελάδες για τον Πολ Γκασκόιν, καθώς ο παλαίμαχος Αγγλος μέσος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Ο 51χρονος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα μέσα σε τρένο στις 20 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ντάρχαμ της πατρίδας του, προτού αφεθεί ελεύθερος.

Μέχρι τώρα το συμβάν δεν είχε δημοσιοποιηθεί, ενώ ο άλλοτε παίκτης των Τότεναμ, Νιούκαστλ, Λάτσιο, Ρέιντζερς, Μίντλεσμπρο και Εβερτον καταβάλλει προσπάθειες για να κάνει νέα αρχή στη ζωή του μετά τα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω καταχρήσεων.

Η αστυνομία όμως επιβεβαίωσε χθες ότι του απαγγέλθηκε κατηγορία για σεξουαλική επίθεση επειδή άγγιξε τη συγκεκριμένη γυναίκα στη διαδρομή από το Γιορκ στο Ντάρχαμ, κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον νόμο περί σεξουαλικών παραπτωμάτων του 2003.

Ο θρύλος των αγγλικών γηπέδων αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 11 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την «Daily Mail» και μέχρι τότε δηλώνει πως είναι αθώος.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.