Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2025

Ένας «εξωγήινος» για τη Δούρου

Ο «εξωγήινος Τσούβι» προσγειώθηκε στο Θέατρο Ρεματιάς, μπροστά στα...

Μέλντα Σαΐνη: «Η ομορφιά είναι όπλο, αλλά η ψυχή ασπίδα»

Μυστηριώδη ραντεβού, άφωνοι οδηγοί και φλερτ που κόβει την...

«Καιρός για ενημέρωση» με τον Γιώργο Τσαστραφύλλια

Ο «Καιρός για ενημέρωση» παίζει στον Alpha και περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον καιρό και όχι μόνο.

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η ιστορία της Ασπασίας

Η Έβελυν Ασουάντ ενσαρκώνει την Ασπασία, τη τρίτη κόρη με την μαγευτική φωνή, που αναγκάζεται να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένεια της και σε δεύτερη μοίρα τα δικά της «θέλω».

Ασταμάτητος

Ο πολύ καλός ΠΑΟΚ επέκτεινε το αήττητο σερί του επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού

Η Ελλάδα είναι το φάρμακό του! Με δύο πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ του Πρίγιοβιτς και του Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά πιο εύκολα από όσο δείχνει το σκορ.

O ΠΑΟΚ προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι και στάθηκε άτυχος μόλις στο 2’, όταν ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Λεβαδειακός απάντησε με δυνατό σουτ του Ιωαννίδη και στο 41’ έγινε το αναμενόμενο, καθώς οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχιζαν να πιέζουν επίμονα. Ο Ζαμπά έδωσε ωραία την μπάλα στον Πρίγιοβιτς και εκείνος με ένα εντυπωσιακό σουτ την έστειλε το αριστερό παράθυρο της εστίας του Λεβαδειακού. Ο παίκτης που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπίσεσβαρ, ήταν εκείνος που «σφράγισε» την επικράτηση του ΠΑΟΚ με την έναρξη του δεύτερου. Πήρε την μπάλα πολύ έξω από τη μεγάλη περιοχή, προχώρησε και με ένα φαλτσαριστό σουτ «έγραψε» το 0-2 (46’).

Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά το ματς είχε κριθεί, δεν έχασε το ενδιαφέρον του. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε συνεχώς, καθώς οι του Λεβαδειακού προσπάθησαν να πετύχουν έστω ένα γκολ και οι του ΠΑΟΚ θέλησαν να διευρύνουν τη νίκη τους. Στο 75’ το ματς απέκτησε νόημα όταν ξαφνικά ο Λεβαδειακός μείωσε το σκορ. Από κόρνερ του Στανόγεβιτς η μπάλα «έσκασε» στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ, εκεί δεν αντέδρασε κανείς, ο Ζησόπουλος έπιασε ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα κόντραρε στον Μάτος και πήγε στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν, πίστεψαν στην ισοφάριση και ρίσκαραν για να την πετύχουν. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με ψυχραιμία το προβάδισμά τους, κράτησαν όσο μπορούσαν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους, «ροκάνισαν» τον χρόνο και τελικά πανηγύρισαν τη 13η νίκη τους σε 14 αγώνες, διατηρώντας τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Καθάριος (64′ Νανζίς), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης (90′ Μαρκόβσκι), Καραχάλιος (79′ Μανγκά), Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Στανόγεβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Μαουρίσιο (81′ Κάνιας), Βέρνμπλουμ (7′ λ. τρ. Σάχοβ), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (85′ Ελ Καντουρί), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

ΣΟΚ: Ρήξη αχίλλειου ο Βέρνμπλπουμ
Παρά τη νίκη δεν έλειψαν τα άσχημα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τον Πόντους Βέρνμπλουμ να αποχωρεί τραυματίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα, κάτι που σημαίνει πως ο Σουηδός θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν! «Είναι δύσκολο για μας να χάνουμε τον Πόντους, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός. Για το παιχνίδι συμπλήρωσε: «Ελέγξαμε τον αγώνα σε όλη τη διάρκειά του. Ηταν λογικό να δεχθούμε μεγάλη πίεση από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να βάλουμε τρίτο γκολ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Άστεγος και σε απόγνωση μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του στο Μικτό...

Το δημόσιο σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου στον σύντροφό της: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!...

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Από την κόλαση στο όνειρο

Ηταν κάποτε μια Ζωζώ που έζησε φωτιές, έρωτες και...

Τα… έψαλαν στη Μαρίνα Σταυράκη που πήγε να προσκυνήσει με ξώπλατο φόρεμα

Αντιδράσεις για το styling της Μαρίνας Σταυράκη σε εκκλησία...

Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο...
spot_img
spot_img