Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Ασταμάτητος

Ο πολύ καλός ΠΑΟΚ επέκτεινε το αήττητο σερί του επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού

Η Ελλάδα είναι το φάρμακό του! Με δύο πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ του Πρίγιοβιτς και του Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά πιο εύκολα από όσο δείχνει το σκορ.

O ΠΑΟΚ προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι και στάθηκε άτυχος μόλις στο 2’, όταν ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Λεβαδειακός απάντησε με δυνατό σουτ του Ιωαννίδη και στο 41’ έγινε το αναμενόμενο, καθώς οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχιζαν να πιέζουν επίμονα. Ο Ζαμπά έδωσε ωραία την μπάλα στον Πρίγιοβιτς και εκείνος με ένα εντυπωσιακό σουτ την έστειλε το αριστερό παράθυρο της εστίας του Λεβαδειακού. Ο παίκτης που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπίσεσβαρ, ήταν εκείνος που «σφράγισε» την επικράτηση του ΠΑΟΚ με την έναρξη του δεύτερου. Πήρε την μπάλα πολύ έξω από τη μεγάλη περιοχή, προχώρησε και με ένα φαλτσαριστό σουτ «έγραψε» το 0-2 (46’).

Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά το ματς είχε κριθεί, δεν έχασε το ενδιαφέρον του. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε συνεχώς, καθώς οι του Λεβαδειακού προσπάθησαν να πετύχουν έστω ένα γκολ και οι του ΠΑΟΚ θέλησαν να διευρύνουν τη νίκη τους. Στο 75’ το ματς απέκτησε νόημα όταν ξαφνικά ο Λεβαδειακός μείωσε το σκορ. Από κόρνερ του Στανόγεβιτς η μπάλα «έσκασε» στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ, εκεί δεν αντέδρασε κανείς, ο Ζησόπουλος έπιασε ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα κόντραρε στον Μάτος και πήγε στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν, πίστεψαν στην ισοφάριση και ρίσκαραν για να την πετύχουν. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με ψυχραιμία το προβάδισμά τους, κράτησαν όσο μπορούσαν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους, «ροκάνισαν» τον χρόνο και τελικά πανηγύρισαν τη 13η νίκη τους σε 14 αγώνες, διατηρώντας τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Καθάριος (64′ Νανζίς), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης (90′ Μαρκόβσκι), Καραχάλιος (79′ Μανγκά), Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Στανόγεβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Μαουρίσιο (81′ Κάνιας), Βέρνμπλουμ (7′ λ. τρ. Σάχοβ), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (85′ Ελ Καντουρί), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

ΣΟΚ: Ρήξη αχίλλειου ο Βέρνμπλπουμ
Παρά τη νίκη δεν έλειψαν τα άσχημα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τον Πόντους Βέρνμπλουμ να αποχωρεί τραυματίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα, κάτι που σημαίνει πως ο Σουηδός θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν! «Είναι δύσκολο για μας να χάνουμε τον Πόντους, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός. Για το παιχνίδι συμπλήρωσε: «Ελέγξαμε τον αγώνα σε όλη τη διάρκειά του. Ηταν λογικό να δεχθούμε μεγάλη πίεση από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να βάλουμε τρίτο γκολ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...