Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Το καλό ποδόσφαιρο δεν δίνει πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός παλεύει να προλάβει τον ΠΑΟΚ, όμως η διαφορά δεν μειώνεται

Σχολιάζει
ο Γιώργος Σηφάκης

Ο πολύ καλός Ολυμπιακός στο τέλος του 2018 έκανε την εμφάνισή του και στην έναρξη του 2019! Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στη Λιβαδειά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πειραιά μπήκε στο παιχνίδι… φουριόζα, είχε δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και γκολ από νωρίς και κέρδισε αρκετά εύκολα και δίκαια. Οι Πειραιώτες έκαναν κατά ένα μεγάλο διάστημα πολύ καλό παιχνίδι και ίσως ένα από τα τοπ τους για φέτος. Αν συνεχίσουν έτσι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο, αφού ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει το… αγκάθι της αποχώρησης του Πρίγιοβιτς και κανένας δεν ξέρει πόσο κι αν του στοιχίσει. Χωρίς αμφιβολία δεν θα διαφωνήσουμε με τον Μαρτίνς ότι αυτή την εποχή ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! Η ουσία είναι να έχει διάρκεια και να μην αποπροσανατολισθεί από την καραμέλα της διαιτησίας.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και το πλήρωσε από την καλοστημένη Ξάνθη. Το γκολ της ισοφάρισης του Μπουζούκη δείχνει το τεράστιο ταλέντο του μικρού αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από όλους στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στο β’ μέρος και το δεύτερο γκολ του Κολοβέτσιου που το πανηγύρισαν όλοι σαν κουβάρι δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και πράγματι ο Παναθηναϊκός βγάζει υγεία πρωτοφανή για ελληνική ομάδα. Το ότι δεν κέρδισε οφείλεται στην ατυχία και την απειρία του Μαυρομμάτη.

Ο ΠΑΟΚ δικαιολογημένα φωνάζει για το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης ήταν μία κλάση καλύτερος στο πρώτο μέρος. Είχε 9 τελικές με 7 προς το τέρμα η ομάδα της Τρίπολης, ενώ ο ΠΑΟΚ μόνο μία. Κι αυτό τα λέει όλα. Στο δεύτερο που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος κέρδισε δίκαια και έδειξε ότι το φετινό πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα το χάσει. Φυσικά χρειάζεται επιθετικό, γιατί στα ντέρμπι το πρόβλημα στην επίθεση που είχε στο πρώτο μέρος στην Τρίπολη θα του στοιχίσει.

Μπράβο στους οργανωμένους του ΟΦΗ για την ενέργειά τους το Σάββατο το βράδυ. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε, αυτό το ποδόσφαιρο θα φέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Δείγμα οπαδικού πολιτισμού, που δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο στα ελληνικά γήπεδα, αυτό που έκανε την εμφάνισή του προχθές στο «Γεντί Κουλέ», στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο. Οι Ομιλίτες έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης σε μια φίλη του Πανιωνίου η οποία δίνει τη δική της μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. «Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο… Ρενάτα είσαι δύναμη. Οι φίλοι σου στον ΟΦΗ», ήταν το μήνυμα του πανό που ανέβασαν στην κερκίδα τους.
Πάμε και στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης όπως διαβάσατε και στο αφιέρωμα που έκανε η εφημερίδα το Σαββατοκύριακο έχει γυρίσει σελίδα διοικητικά, αλλά όχι αγωνιστικά. Ο ΟΦΗ έχει πρόβλημα και όπως φαίνεται ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να το διαχειριστεί. «Για μένα είναι θέμα ψυχολογίας και δεν είναι πρόβλημα φυσικής κατάστασης όπως λένε μερικοί. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ισοπαλίας και αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αύριο θα συζητήσουμε για την επόμενη μέρα μας με τους ανθρώπους που με αξιολογούν. Δεν μου αρέσει η εικόνα στο τέλος προς την ομάδα, τους παίκτες και προς το πρόσωπό μου. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με θετική ενέργεια γιατί δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος για τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Ομως όταν σε αποδοκιμάζει ο κόσμος κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα ο κόσμος κατά 99% σε όλα τα θέματα δεν έχει ποτέ άδικο γιατί μιλάει από καρδιάς. Ο Παπαδόπουλος λοιπόν ή αλλάζει την κατάσταση εδώ και τώρα ή πάει σπίτι του. Αλλη λύση δεν υπάρχει…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...