Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Είναι πολλά τα λεφτά… Αρη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο φόβος να χαθεί ξανά η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Σχολιάζει ο Γιώργος Σηφάκης

Εχει γίνει της μόδας. Ολοι αντί να μιλούν στα ίσα και να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων και των λόγων τους να κρύβονται πίσω από «διαρροές». Η ΑΕΚ λοιπόν σκόραρε στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Μάνταλου, που είναι αλήθεια ότι έχει στρώσει την μπάλα με το χέρι προτού τη στείλει στα δίχτυα. Δεν πρόλαβε να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής και ο Ολυμπιακός είχε βγάλει… διαρροή.

Ανακοίνωση υπό μορφή θέσης τη λένε τώρα οι ΠΑΕ: «Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΠΟ της εξυγίανσης για τον κατήφορο του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν έχει τελειωμό. Όλος ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Δυο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν ποτέ σήμερα στη Νέα Σμύρνη αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, για μια ακόμα φορά. Τα ίδια και τα ίδια. Κάθε Κυριακή.

Και όλος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί τον κύριο Μελισσανίδη που… αποταμίευσε τα χρήματα του Champions League αντί να ενισχύσει την ομάδα του. Γιατί να την ενισχύσει;». Λες κι ο Μελισσανίδης είναι υποχρεωμένος να πει πώς θα διαθέσει τα χρήματά του. Αν θα τα ρίξει στο γήπεδο ή σε μεταγραφές! Συνεχίζοντας τη… θέση, οι Ερυθρόλευκοι επιτέθηκαν στον Σαββίδη: «Ολος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί και τον κύριο Σαββίδη. Τι να τον κάνει τον Πρίγιοβιτς όταν παίζει στη ”δική του” ΕΠΟ; Οταν παίζει με τους Γραμμένους του και τους Βρακάδες του και με τους διαιτητές τους, που τα… χέρια του Βιεϊρίνια τα βλέπουν πόδια και με ομάδες δορυφόρους πρόθυμες όχι μόνο να παίξουν φιλικά με τον ”επενδυτή”, αλλά και να χτυπήσουν δολοφονικά και τους παίκτες των αντιπάλων του; Επίσης, όλος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί τις επιτροπές εξομάλυνσης και τους παχυλά αμειβόμενους ”εξομαλυντές”. Και κατά τα άλλα κάποιοι θα μιλούν ανερυθρίαστα για εξυγίανση και εξομάλυνση», ενώ καταλήγοντας τα έβαλαν με FIFA/UEFA και τον Βασιλειάδη. «Ας πάρει πλέον θέση και η FIFA/UEFA για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό ήθελαν να κάνουν και εγκαταστάθηκαν ως ”επίτροποι” στην Ελλάδα;

Ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες να σταματήσει αυτή η παρωδία.

ΥΓ.: Για την κυβέρνηση και τον υπουργό Αθλητισμού δεν χρειάζεται να γίνει αναφορά, ξέρουμε και ξέρουν όλοι τι ακριβώς θέλουν».

Κι όλα αυτά ενώ απομένουν 13 αγωνιστικές. Η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό, όπως και καμία μεγάλη ομάδα δεν δικαιούται να ομιλεί. Απλά οι Ερυθρόλευκοι νιώθουν κοντά τους την ανάσα της ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση και μια και θέλουν τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν νιώθουν καλά και βγήκαν στην επίθεση για να πάρουν κι αυτοί κάποιο κρίσιμο σφύριγμα.

Το κακό είναι ότι στον Ολυμπιακό απάντησε και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος ανέφερε: «Στην προεφηβική ηλικία τα παιδιά τείνουν να απαξιώνουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Κάποιοι στη συνέχεια ωριμάζουν. Αλλοι πάλι δεν τα κατάφεραν και βγάζουν διαρροές από τον Πειραιά. Καμία συμμετοχή στον εκνευρισμό που πάνε να δημιουργήσουν οι πνιγμένοι που προσπαθούν να πιαστούν από τα μαλλιά τους».

Η θέση της ΑΕΚ ανέφερε: «Δεν περιμέναμε ποτέ ότι οι πάλαι ποτέ δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο θράσους. Τελείωσαν οι εποχές που το πρωτάθλημα τελείωνε Νοέμβριο! Γελάει ο κόσμος μαζί σας».

Καλό θα είναι οι ομάδες να ηρεμήσουν. Τα γεγονότα με τον Τζήλο έπρεπε να κάνουν όλους πιο προσεκτικούς. Και για να γίνει αυτό πρέπει να συμβούν τρία πράγματα.

Α) Η Δικαιοσύνη σε συνεργασία με την Αστυνομία να μην αφήσει ανεξιχνίαστη την υπόθεση Τζήλου, αλλά και να τη λύσει και να επιβληθούν ποινές σε όλους όσοι εμπλέκονται.

Β) Η ΚΕΔ να στέλνει σπίτι του κάθε ανίκανο διαιτητή και οι πειθαρχικές επιτροπές να προστατεύσουν το ποδόσφαιρο εφαρμόζοντας τους νόμους.

Γ) Η ΕΠΟ και ο Βασιλειάδης να τρέξουν το VAR εδώ και τώρα. Οσο πιο γρήγορα γίνεται.

Απλά γιατί είναι πάρα πολλά τα λεφτά… Αρη και τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...