Κοντά στον αθλητισμό της Κέρκυρας

Ο Ομιλος ΕΛΠΕ κάλυψε τις ανάγκες του κλειστού γυμναστηρίου, ενώ πρόσφερε μπάλες και εμφανίσεις για τις ανάγκες των μικρών αθλητών

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών από ακαδημίες καλαθοσφαίρισης, των προπονητών και των γονέων τους, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) εκδήλωση για τη στήριξη του αθλητισμού από τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια.

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ παραδόθηκε προπληρωμένη ΕΚΟ Κάρτα με 9.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών του Κλειστού Γυμναστηρίου Κέρκυρας. Επίσης, περισσότερες από 35 μπάλες μπάσκετ και 490 εμφανίσεις διανεμήθηκαν στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών που προπονούνται στο αθλητικό κέντρο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, και ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚΚ, κ. Γιάννης Μακαντάνης, ενώ την ΕΛΠΕ εκπροσώπησαν ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων, κ. Γιάννης Κορωναίος, ο διευθυντής marketing εμπορίας, κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, και ο υπεύθυνος αθλητικών δραστηριοτήτων, κ. Γιώργος Καλαφατάκης.

Κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου, ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων Ομίλου, κ. Γιάννης Κορωναίος, δήλωσε: «Ο Όμιλος ΕΛΠΕ υλοποιεί ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων ΕΚΕ σε ολόκληρη τη χώρα. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα σε ανάλογη εκδήλωση χορηγήσαμε πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, πριν από έναν χρόνο σε σχολεία της Δωδεκανήσου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Κεφαλονιά. Όσον αφορά την Κέρκυρα, επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας να συμβάλουμε στην παρουσία της εξαιρετικής φιλαρμονικής “Καποδίστριας” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών».

Ο διευθυντής marketing εμπορίας, κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, επισήμανε ότι «η ΕΚΟ εδώ και χρόνια στηρίζει το ελληνικό μπάσκετ όχι μόνο με τη χορήγηση αθλητικού υλικού, όπως εδώ στην Κέρκυρα, αλλά με πολλαπλές δράσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε υποστηρικτές όλων των εθνικών ομάδων μπάσκετ, ενώ στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη θα είμαστε για άλλη μια χρονιά ο μέγας χορηγός του ΕΚΟ All-Star Game με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών μπάσκετ που αγωνίζονται στη χώρα μας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγώνες επίδειξης μεταξύ των Αθλητικών Σωματείων, Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ναυσιθοος Κέρκυρας, Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος, Α.Ο. Κέρκυρα, Καλαθοσφαιρική Ένωση Φαίακας και Α.Σ. Πήγασος Νότιας Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα ΕΚΕ, που υλοποιεί ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια την τελευταία δεκαετία, περιλαμβάνει πλήθος δράσεων προς όφελος της κοινωνίας, με βασικούς άξονες τη νέα γενιά, τις ευπαθείς ομάδες, τις βιώσιμες πόλεις και κοινωνίες, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Στο επίκεντρο των δράσεων για τον Αθλητισμό βρίσκεται η διαπαιδαγώγηση των νέων, αλλά και η έμπνευση της ευρύτερης κοινωνίας, μέσα από τις διαχρονικές αξίες που πρεσβεύουν τα ιδεώδη του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ