Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Χιμένεθ για τρίτη φορά στην ΑΕΚ

Μετά την παραίτηση του Ουζουνίδη η Ενωση συμφώνησε με τον Ισπανό προπονητή για συμβόλαιο 1,5 χρόνου

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

«Ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ και νέος προπονητής της είναι ο Μανόλο Χιμένεθ! Ο Ισπανός τεχνικός θα κοουτσάρει την ΑΕΚ για τρίτη φορά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα βρήκε σε όλα με τον Χιμένεθ, ο οποίος ήρθε χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα θα υπογράψει στην Ενωση συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Φυσικά ο Μανόλο θα είναι κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ την Πέμπτη στο Περιστέρι, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Οπως είναι λογικό, βασικό θέμα σε όλη την Ισπανία έγινε η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην Ενωση, με τη «MARCA» μάλιστα να έρχεται σε επικοινωνία με τον Ανδαλουσιανό προπονητή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι γυρίζει στην Ελλάδα για να αναλάβει την πρωταθλήτρια. «Η ΑΕΚ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι με χρειάζεται. Ημουν κοντά στο να υπογράψω σε μια άλλη ομάδα, αλλά τα σταμάτησα όλα για την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Μανόλο.

Από την άλλη, το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι βελούδινο. Στον Δικέφαλο δεν είχαν ως σίγουρο ότι θα έφευγε από τώρα, όμως ο ίδιος αργά προχθές το βράδυ υπέβαλε την παραίτησή του για να διευκολύνει τις εξελίξεις, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στους ανθρώπους του Δικεφάλου, στη συνάντηση που είχαν. Μία στάση που εκτίμησαν στην ΑΕΚ και έτσι το διαζύγιο βγήκε φιλικά. Το κλίμα ήταν βαρύ μετά την ισοπαλία και την εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν ένα σκηνικό που είχαν βιώσει ξανά στο φέτος στα Σπάτα. Οι παίκτες αιφνιδιάστηκαν από την παραίτηση Ουζουνίδη, ειδικά αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκε και στο παρελθόν.

Από την άλλη, σε απολογία για την Πέμπτη (7/2) το μεσημέρι κλήθηκε η ΑΕΚ από το Πειθαρχικό Οργανο της Σούπερ Λίγκας. Στο κατηγορητήριο δεν είναι το άρθρο 15, παρ. 4β, που υπό προϋποθέσεις προβλέπει ακόμη και αφαίρεση τριών βαθμών, για τα όσα έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η Ενωση θα καθίσει στο σκαμνί για υβριστικά συνθήματα, πανό, χρήση λέιζερ και άναμμα πυρσών, για το οποίο μετράει άλλες τρεις τιμωρίες και θα τιμωρηθεί γενικά με πρόστιμο.

Στα αγωνιστικά, γλιτώνει την αρθροσκόπηση ο Κρστίτσιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη οπίσθιου κέρατος έξω μηνίσκου. Σε απεικονιστικό έλεγχο υποβλήθηκε (βαρύ διάστρεμμα ) και ο Μπακασέτας, ο οποίος θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, ενώ οι Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Σιμόες μέχρι το 2023!

Αυτό που εδώ και καιρό σιγοψιθυριζόταν, είναι πλέον πραγματικότητα. Άπαντες επιβεβαιώνουν το ταξίδι του μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες για την Ελλάδα, έτσι ώστε να σφραγιστεί η ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Ένα ταξίδι που έγινε και ο Κιμ Ριμπέιρο βρίσκεται στην πρωτεύουσα με σκοπό να συζητήσει από κοντά με τη διοίκηση της Ένωσης την προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας. Να θυμίσουμε πως ήδη έχουν γίνει κουβέντες το τελευταίο διάστημα, υπάρχει προφορική συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ό,τι είχε προταθεί στον παίκτη, προτού γίνει όλη η αυτή η ιστορία των τελευταίων μηνών και δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί και άμεσα. Ο παίκτης θα υπογράψει για περίπου 450.000 ευρώ ετησίως, ενώ θα υπάρχουν και αρκετά μπόνους!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...