Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

ΠΑΟ σε κρίση

Οπαδοί εξέφρασαν τα παράπονά τους πριν αρχίσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, της οποίας πλέον ηγείται ανέλαβε ο Μαυροκουκουλάκης

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, στον ιδιοκτησιακό, τον οικονομικό και τον διοικητικό τομέα ειδικότερα, θέλησαν να εκφράσουν περίπου 30 οπαδοί του Τριφυλλιού, οι οποίοι χθες πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ πριν αρχίσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού διαμαρτυρήθηκαν σε έντονο ύφος προς τους διοικούντες για τα δεινά που υφίσταται η ποδοσφαιρική ομάδα, με το μεγαλύτερο μέρος της οργής τους να στρέφεται κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Με συνθήματα κυρίως κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ έφτασαν μέχρι τον προθάλαμο των γραφείων, αλλά δεν θέλησαν να φτάσουν στα άκρα. Δεν σημειώθηκαν έκτροπα, αφού οι οπαδοί έμειναν για περίπου 10-15 λεπτά, φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν ήρεμα.
Την ίδια ώρα, εντός των γραφείων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άλλαζε πάλι τον πρόεδρό της. Από τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη στον Βασίλη Κωνσταντίνου (27/9/2017) και από τον Βασίλη Κωνσταντίνου στον Μάνο Μαυροκουκουλάκη (25/2/2019)!

«Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και έχουν να κάνουν με την απόφασή μου να διεκδικήσω την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου. Οι θέσεις που κατείχα έως και σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούν χρόνο και πλήρη αφοσίωση, οπότε με δεδομένη την επιθυμία μου να κατέβω στον προεκλογικό στίβο, δεν θα μπορούσα να φανώ συνεπής στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τον ρόλο μου στην ΠΑΕ» ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο απερχόμενος πρόεδρος…

Παρότι σε αρκετούς εντός του Παναθηναϊκού υπήρχε η προσδοκία ότι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θα προλάβαινε το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τελικά ο Μαλινέζος αμυντικός δεν θα τα καταφέρει. Ο 31χρονος δεξιός μπακ υποβλήθηκε χθες σε υπερηχογράφημα και τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά για τη συμμετοχή του. Αντιθέτως, στη διάθεση του Γιώργου Δώνη θα είναι σίγουρα οι δυο βασικοί ακραίοι μπακ Γιόχανσον, Ινσούα, που τόσο πολύ του έλειψαν στην ήττα (2-0) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπως και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, αφού εξέτισε την ποινή του για πειθαρχικά παραπτώματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...