Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

«Έσπασαν» τα κοντέρ για τον «Γκάνγκστερ»! 8.500 ευρώ για τη φανέλα του Νίκου Γκάλη!

«Έσπασαν» τα κοντέρ για τον «Γκάνγκστερ»! Με το ποσό των 8.500 ευρώ, ρεκόρ για τις αθλητικές δημοπρασίες στη χώρα μας, δημοπρατήθηκε η υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη από το «χρυσό» Ευρωμπάσκετ ’87!

Οι δημοπρασίες προσωπικών ενθυμίων ολυμπιονικών και πρωταθλητών μας από τη σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές επιτυχίες τους γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού και τα έσοδα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κορονοϊό.

Η δημοπρασία, λοιπόν, της φανέλας του Νίκου Γκάλη, που είχε αρχίσει από τη Μεγάλη Δευτέρα, ολοκληρώθηκε Κυριακή του Πάσχα (κάθε δημοπρασία αντικειμένου διενεργείται επί μία εβδομάδα στον www.charityidols.com) και στο τελευταίο ημίωρό της υπήρξαν αλλεπάλληλα «χτυπήματα» από δύο συλλέκτες, που εκτόξευσαν την τιμή της στις 8.500 ευρώ. Η προηγούμενη (το 2017) μεγαλύτερη τιμή σε ηλεκτρονική δημοπρασία αφορούσε και πάλι ενθύμιο του Γκάλη (7.500 ευρώ για τα τελευταία παπούτσια που φόρεσε ως επαγγελματίας αθλητής)!

Εξάλλου, στο αντίστοιχα υψηλότατο ποσό των 5.000 ευρώ δημοπρατήθηκαν και τα «παγκόσμια» γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη! Στο ίδιο ποσό βρίσκονται ήδη τόσο η ρακέτα με την οποία ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το ATP Finals τον περασμένο Νοέμβριο στο Λονδίνο όσο και η εμφάνιση που φορούσε η Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open τον Ιανουάριο, όταν έφτασε στις «16» του Grand Slam! Οι συγκεκριμένες δημοπρασίες ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα