Κουρτουά σε πελάγη ευτυχίας

Μια δόση απέραντης αγάπης μοιράστηκαν ο Τιμπό Κουρτουά και η Μισέλ Γκέρζιγκ, γιορτάζοντας τα δεύτερα γενέθλια της μικρής τους Ελι.

Μια δόση απέραντης αγάπης μοιράστηκαν ο Τιμπό Κουρτουά και η Μισέλ Γκέρζιγκ, γιορτάζοντας τα δεύτερα γενέθλια της μικρής τους Ελι.

Με μια τρυφερή ανάρτηση, οι περήφανοι γονείς αποκάλεσαν την κόρη τους «φως της ζωής τους» και «μικρή αχτίδα ήλιου», δηλώνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ με το κοριτσάκι τους.

«Σε αγαπάμε ατελείωτα» έγραψαν στο συγκινητικό τους μήνυμα, πλημμυρίζοντας το διαδίκτυο με γλυκά χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία, μακριά από τα γήπεδα και τις κοσμικές υποχρεώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.