Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στον ανακριτή για εγκληματική αμέλεια ο γιατρός του Μαραντόνα!

Νέα τροπή παίρνει ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς ο γιατρός του «θεού της μπάλας» Λεοπόλδο Λούκε κατηγορείται επίσημα από τις Αρχές για εγκληματική αμέλεια! Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε αμέσως μετά τον θάνατο του 60χρονου Αργεντινού από ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (25/11). Λίγες ώρες μετά, ο δικηγόρος και φίλος του «Ντιεγκίτο», Ματίας Μόρλα, είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως υπάρχουν ευθύνες για τον χαμό του και αυτές θα αποδοθούν σύντομα.

«Θα ζητήσω την έρευνα της υπόθεσης έως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο, “είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος”». Ύστερα από αυτό, οι Αρχές άρχισαν έρευνα, με την αστυνομία να μεταβαίνει στο σπίτι του Λεοπόλδο Λούκε, του γιατρού του Μαραντόνα, προκειμένου να αναζητήσει στοιχεία για το πώς κινήθηκε τη μοιραία μέρα. Ο Λούκε αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου του Αργεντινού θρύλου, καθώς πλέον του αποδόθηκε επίσημα η κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας, όπως αναφέρει η έγκυρη ισπανική εφημερίδα «Marca».

φ4 1474965
Ο αείμνηστος Ντιέγκο με το τρόπαιο του Μουντιάλ 1986

Η στάση του γιατρού κρίθηκε ύποπτη από την πρώτη στιγμή, καθώς απέφυγε να αναφέρει για ποιον είχε καλέσει ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα αυτό να φτάσει όταν ο Μαραντόνα ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο γιατρός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, ήταν εκείνος που κάλεσε στα επείγοντα όταν αντιλήφθηκε ότι ο «Ντιεγκίτο» είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του «θεού» καλώντας το ασθενοφόρο. Ο γιατρός του Αργεντινού θρύλου δεν είπε ποτέ ότι ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα αυτός που χρειαζόταν άμεσα ιατρική περίθαλψη.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα σενάρια για τον άνθρωπο που είδε τελευταίος εν ζωή τον «Ντιεγκίτο» και ποιος από τους γιατρούς που τον πρόσεχαν είχε βάρδια τη στιγμή του καρδιακού επεισοδίου. Δημοσιεύματα στην Αργεντινή, τα οποία επιβεβαιώθηκαν και από δικαστικές Αρχές, αναφέρουν πως ο Ρικάρντο, ένας από τους νοσοκόμους που φρόντιζαν τον Μαραντόνα, κατέθεσε πως κατά την αλλαγή της βάρδιάς του στις 6.30 το πρωί της Τετάρτης ο «Ντιεγκίτο» ήταν ζωντανός. Το ίδιο κατέθεσε και η νοσηλεύτρια που ανέλαβε την επόμενη βάρδια μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Η Ζιζέλα στην αργεντίνικη εφημερίδα «Clarion» υποστήριξε πως περίπου στις 6.30 π.μ. ο Ντιέγκο ανέπνεε κανονικά και έδινε σημάδια ζωής. Αυτό σημαίνει πως το τελευταίο άτομο που φαίνεται να τον είδε ζωντανό είναι ο νοσοκόμος Ρικάρντο στις 6.30 την Τετάρτη και όχι ο ανιψιός του Τζόνι Εσπόσιτο στις 23.30 της Τρίτης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...