Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καλλιόπη Χάσκα: H ανερχόμενη ηθοποιός συμμετέχει σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή

Η «Μεταξία» της «Μάγισσας» γίνεται «Ιουλιέτα», με «Ρωμαίο» από...

Αράχοβα: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για την κακοποίηση του χάσκι...

Με καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων μηνών από την κακοποίηση του...

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα σενάρια στους σημερινούς ομίλους του Champions League

Ο αγώνας-κλειδί στο Old Trafford, το τελευταίο χαρτί της Μπαρτσελόνα και οι άνετες βαθμολογικά Μπάγερν και Γιουβέντους

Το Champions League συνεχίζεται σήμερα με τα 8 παιχνίδια των 4 τελευταίων ομίλων. Όλοι οι αγώνες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και για ορισμένες ομάδες είναι καθοριστικής σημασίας.

Μία από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου χωρίς βαθμό. «Καίγεται» για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, στη Βαρκελώνη, με την Ντιναμό Κιέβου, η οποία είναι προτελευταία με 1 βαθμό. Στο άλλο ματς του ομίλου η άνετη βαθμολογικά Μπάγερν, με 6 πόντους στις 2 πρώτες αγωνιστικές, αντιμετωπίζει στη Λισαβόνα, τη Μπενφίκα, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση με 4 βαθμούς.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα-Ντιναμό Κιέβου (19:45) και Μπενφίκα-Μπάγερν (22:00), μεταξύ των οποίων για το σύνολο των κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Στον 6ο όμιλο, ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το παιχνίδι στο Old Trafford, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αταλάντα. Ένας βαθμός χωρίζει τις 2 ομάδες. Η Αταλάντα έχει 4 πόντους και η Γιουνάιτεντ 3, όσους και η Γιουνγκ Μπόις, η οποία υποδέχεται την ουραγό με 1 βαθμό Βιγιαρεάλ, σε μία εξίσου σημαντική αναμέτρηση.

Ο πρώτος σκόρερ και τα σκορ πολλαπλών επιλογών

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα (22:00) και Γιουνγκ Μπόις-Βιγιαρεάλ (22:00), ανάμεσά τους για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τη διαφορά νίκης.

Στον 7ο όμιλο, η Σάλτσμπουργκ έχει πάρει κεφάλι με 4 βαθμούς. Από 2 πόντους έχουν η Σεβίλλη και η Βόλφσμπουργκ και τελευταία με 1 βαθμό είναι η Λιλ. Αμφίρροπα είναι τα 2 σημερινά παιχνίδια Σάλτσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ (19:45) και Λιλ-Σεβίλλη (22:00), για τα οποία το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Στον 8ο όμιλο, η Γιουβέντους έχει κάνει το 2 στα 2 και προηγείται με 6 βαθμούς. Από μία νίκη έχουν πετύχει η Τσέλσι και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ουραγός χωρίς βαθμό είναι η Μάλμε. Επικίνδυνη έξοδο στην Αγία Πετρούπολη πραγματοποιεί η Γιουβέντους, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι είναι φαβορί για τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Μάλμε.

Ο νικητής των κόρνερ και η τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ και για τους αγώνες Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Γιουβέντους (22:00) και Τσέλσι-Μάλμε (22:00), μεταξύ των οποίων για το τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, τον νικητή των κόρνερ, το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ – Κέιτ

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...