Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η παράδοση της Γαλλίας με την Πολωνία και το αήττητο της Αγγλίας με ομάδες από την Αφρική

Γαλλία-Πολωνία και Αγγλία-Σενεγάλη με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η Ολλανδία και η Αργεντινή είναι οι 2 πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα αναμετρηθούν την Παρασκευή, στις 21:00.

Σήμερα θα μάθουμε το 2ο ζευγάρι. Η Γαλλία και η Αγγλία είναι φαβορί στις αναμετρήσεις τους με την Πολωνία και τη Σενεγάλη, αντίστοιχα. Αν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση τότε το βράδυ (21:00) του Σαββάτου θα δούμε το μεγάλο ντέρμπι Γαλλίας-Αγγλίας.

Στις 17:00 αρχίζει ο σημερινός πρώτος αγώνας ανάμεσα στη Γαλλία και την Πολωνία. Την 1η θέση στον 4ο όμιλο πήρε η Γαλλία, με 2 νίκες (Αυστραλία 4-1, Δανία 2-1) και μία ήττα (Τυνησία 0-1).

Η Πολωνία πέρασε ως 2η από τον 3ο όμιλο, πίσω από την Αργεντινή, με μία νίκη (Σαουδική Αραβία 2-0), μία ισοπαλία (Μεξικό 0-0) και μία ήττα (Αργεντινή 0-2).

Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί 16 φορές και η Γαλλία μετράει 8 νίκες, έναντι 3 της Πολωνίας, ενώ 5 παιχνίδια τους τελείωσαν ισόπαλα.

Ζεις το Παγκόσμιο Κύπελλο με τις καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στις 21:00 γίνεται η σέντρα στο ματς της Αγγλίας με τη Σενεγάλη. Την 1η θέση στον 2ο όμιλο πήρε η Αγγλία με 2 νίκες (Ιράν 6-2, Ουαλία 3-0) και μία ισοπαλία (ΗΠΑ 0-0). Η Σενεγάλη τερμάτισε 2η στον 1ο όμιλο, μετά την Ολλανδία, με 2 νίκες (Κατάρ 3-1, Ισημερινός 2-1) και μία ήττα (Ολλανδία 2-0). Για 1η φορά θα αναμετρηθούν σήμερα.

Η Αγγλία είναι αήττητη με ομάδες από την Αφρική. Σε 7 παιχνίδια της, με το Μαρόκο, την Αίγυπτο, την Τυνησία (2 φορές), τη Νιγηρία, την Αλγερία και το Καμερούν, έχει 4 νίκες (η μία στην παράταση με το Καμερούν) και 3 ισοπαλίες.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γαλλία-Πολωνία και Αγγλία-Σενεγάλη.

Σε αυτό το Παγκόσμιο σκοράρεις με το MUNDOBALL από το Πάμε Στοίχημα

Μαζί με το Παγκόσμιο συνεχίζεται και το ΜundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Mε το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.*

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη.

Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

Mε το ΜundoBall φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου!

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε τις προσφορές για τα σημερινά παιχνίδια:

  • Γαλλία-Πολωνία: Να σκοράρει το 1ο γκολ ο Κίλιαν Εμπαπέ  –  Να μην σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ – Γαλλία ημίχρονο/Γαλλία τελικό & Over 2,5.
  • Αγγλία-Σενεγάλη: Να σκοράρει το 1ο γκολ ο Χάρι Κέιν  –  Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με κεφαλιά – Αγγλία ημίχρονο/Αγγλία τελικό & Goal/Goal.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...