Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίζει τη μητέρα του μπροστά σε όλους στο γήπεδο

Στον αγώνα με τον Μεντβέντεφ έβρισε χυδαία τη μητέρα του, προκαλώντας κύμα οργής στo ιnternet

Απαράδεκτος! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έβαλε με τη μητέρα του!

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ και να προκριθεί για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό της (βροχερής) Ρώμης έπειτα από ένα ματς που άρχισε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα. Αυτό έφερε εκνευρισμό και ο Τσιτσιπάς συμπεριφέρθηκε με πολύ κακό τρόπο στη μητέρα του, προκαλώντας την οργή του κόσμου στα social media.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Ο Τσιτσιπάς είχε ένα άσχημο περιστατικό με τη μητέρα του, στην επανεκκίνηση, μετά τη δεύτερη διακοπή. Συγκεκριμένα προηγήθηκε 40-0, αλλά είδε τον Μεντβέντεφ να επιστρέφει και να κάνει break. Ο 25χρονος έγινε έξαλλος με τη μητέρα του, επειδή του έδινε οδηγίες στα ρωσικά (Ρώσος είναι κι ο Μεντβέντεφ). Φανερά εκνευρισμένος, ξέφυγε εντελώς, φωνάζοντάς της: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα, σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα, μη μιλάς στα ρώσικα. Μαλ… είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου!»

Η μητέρα του Τζούλια Σαλνίκοβα

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και πριν μπει στο court για το δεύτερο σετ, αφού ζήτησε από τον διαιτητή να τη διώξει: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Αμα συνεχίσω, πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο». Η Τζούλια Σαλνίκοβα έφυγε από το box του γιου της και πήγε να καθίσει λίγο πιο πέρα στις κερκίδες.

Φυσικά, ο κόσμος ξέσπασε εναντίον του στο twitter: ο @Marios47942896, έγραψε: «Βλέπεις τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους γονείς τους ο Τσιτσιπάς και ο Αντετοκούνμπο και αντιλαμβάνεσαι ότι τα λεφτά στην παιδική ηλικία δεν αγοράζουν παιδεία. Γράφτε για εκλογές εσείς». Ο @koukouroukou456, ανέφερε: «Οχι να βγει από το γήπεδο, έπρεπε να μπει μέσα η μάνα του να του αστράψει δύο χαστούκια». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο @giannis_lem9, που ανέφερε: «Το γεγονός ότι βρίζει χυδαία τη μητέρα του ενώ γνωρίζει πόσος κόσμος τον παρακολουθεί, καθιστά τρομακτικό το τι μπορεί να λέει και να κάνει εκτός γηπέδου ο Τσιτσιπάς». Τέλος, ανάμεσα σε πολλούς άλλους, ο @ArCoDoyl έγραψε: «Ο #Τσιτσιπάς για εμένα είναι κακομαθημένος και αντιπαθής…» Στο ματς, που κράτησε έξι ώρες, ο φορμαρισμένος Ρώσος (Νο 3) πήρε τη νίκη με 2-0 (7-5, 7-5 ) επί του Ελληνα τενίστα.

@djtimomusic

Ξεφτίλα @tsitsipasofficial #foryou #fy #fyp

♬ Einaudi: Experience – Ludovico Einaudi & Daniel Hope & I Virtuosi Italiani

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...