Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Champions League και ημιτελικοί Gold Cup με τις καλύτερες αποδόσεις στο Πάμε Στοίχημα

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η ευρωπαϊκή σεζόν εκκινεί αυτή σήμερα με τους πρώτους προκριματικούς γύρους του Champions League και του Conference League που αρχίζουν να δημιουργούν τον χάρτη της UEFA για τη σεζόν 2023-2024. Κάποιες εκ των ομάδων που συμμετέχουν αποτελούν πιθανούς αντιπάλους και των ελληνικών ομάδων που ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών από τους επόμενους γύρους. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εισέρχονται στη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα, ενώ Άρης και ΠΑΟΚ στο Conference.

Εκτός από τα προκριματικά σε Champions και Conference League, βεβαίως ξεχωρίζουν και οι ημιτελικοί του GOLD CUP με τις παραδοσιακές δυνάμεις της κεντρικής Αμερικής να διαγωνίζονται για τον τίτλο. Οι ημιτελικοί διεξάγονται αύριο, 12  Ιουλίου ανάμεσα στην Τζαμάικα και το Μεξικό του παίκτη της ΑΕΚ Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και μεταξύ του Παναμά και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ο τελικός πραγματοποιείται την Κυριακή ανάμεσα στους νικητές των δύο αγώνων.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις, καθώς πάρα πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές, που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα μονά/ζυγά γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό.

Με το FREEWIN* διεκδικείς έως και 100.000€ κάθε μέρα!

Το νέο δωρεάν FREEWIN*, που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα, είναι γεγονός. Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.  Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.  Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει.  Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τώρα αν παίξεις το FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...