Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ρίγη συγκίνησης στην επική πρόκριση της ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μιχάλη, για σενα

Με «συνοδοιπόρο» τον αδικοχαμένο Μιχάλη της «Ενωσης» οι «αετοί»… οδεύουν προς τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ! Σε ένα ματς με «χιτσκοκικό» φινάλε η ΑΕΚ έβγαλε νοκ άουτ την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» και αποδίδοντας ποδοσφαιρική δικαιοσύνη προκρίθηκε στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

aek prokrisi21083 jpg

Η βραδιά του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι από αυτές που δεν πρόκειται να ξεχάσει κανείς στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, που βρίσκεται στο πένθος μετά τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού τους. Αφενός για τα δύο γκολ που βρήκε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με τον Σέρχιο Αραούχο στο 90’+2′ και με τον Ντομαγκόι Βίντα στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, αφετέρου για τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν προς τιμήν του Μιχάλη Κατσουρή.

aek prokrisi2108

Ο Αργεντινός άσος της «Ενωσης» πανηγύρισε σχηματίζοντας με τα χέρια του το γράμμα «Μ» και σηκώνοντας φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου και το νούμερο «21». «Οπως είπα και στη μητέρα του Μιχάλη, λυπάμαι. Πραγματικά στενοχωριέμαι και ζήτησα και συγγνώμη γιατί όλοι στο ποδόσφαιρο είμαστε εγωιστές. Να το δούμε όλοι σαν παιχνίδι, γιατί, αν δεν υπάρχει αυτή η βία, το ποδόσφαιρο θα είναι ακόμη καλύτερο» τόνισε ο τεράστιος Σέρχιο, του οποίου φίλησε το χέρι ο Ματίας Αλμέιδα όταν του έδωσε τη φανέλα του Μιχάλη Κατσουρή.

aek prokrisi21084 jpg
Ο Αλμέιδα σηκώνει φανέλα της AEK με τον αριθμό 21 και το όνομα του αδικοχαμένου οπαδού

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» έδειξε κι αυτός το μεγαλείο του και συγκλόνισε τους πάντες όταν ύψωσε τη φανέλα, την ώρα που τον είχε σηκώσει στα χέρια του ο Αμραμπατ. «Θα έπρεπε να γράψουμε μία ξεχωριστή παράγραφο για τα συναισθήματα που έχουμε από τον χαμό αυτό του παιδιού. Πιστεύω σε αυτή τη δικαιοσύνη που από κάπου θα έπρεπε να αποδοθεί προς την οικογένειά του. Είχα τη δυνατότητα να συζητήσω με τη μητέρα του και την υπόλοιπη οικογένεια. Γνωρίζω και πιστεύω ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας μου κάνουν μία προσπάθεια από ψηλά για να βοηθήσουν την ομάδα» τόνισε ο Αλμέιδα.

Μάλιστα ανάρτησε στα social media φωτογραφία του Κατσουρή κι έγραψε: «Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη». Η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της «Ενωσης», που παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με άλλα μέλη της οικογενείας, βρέθηκε στα αποδυτήρια αμέσως μετά τη μυθική πρόκριση, τονίζοντας πως τους δίνουν μεγάλη δύναμη.

aek prokrisi21082 jpg
Η οικογένεια του Μιχάλη

Ο Κροάτης Βίντα, που ως από μηχανής θεός πήρε το… ριμπάουντ στο χαμένο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία και σκόραρε, δεν πανηγύρισε το «χρυσό» γκολ… αξίας 5.000.000 ευρώ (το μπόνους από την UEFA που θα πάρει αν αποκλειστεί στα πλέι οφ), σεβόμενος τους συμπατριώτες του και την Ντιναμό, στην οποία έχει αγωνιστεί. Πλέον άπαντες στην ΑΕΚ κάνουν στροφή στη διπλή κόντρα με την Αντβέρπ. Ο Γάλλος διαιτητής Φρανσουά Λετεσιέ ορίστηκε για το πρώτο παιχνίδι την Τρίτη (22.00) στο Βέλγιο. Θυμίζουμε ότι προ ημερών σφύριξε τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκστασιασμένος «Τίγρης» μετά το καρδιοχτύπι!

Συνηθίζεται στην Ελλάδα ύστερα από τέτοιες ευρωπαϊκές βραδιές και προκρίσεις να μοιράζονται πριμ. Η προχθεσινή της ΑΕΚ ήταν κάτι άλλο, διότι έσπασαν καρδιές. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το τέλος της συγκλονιστικής ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όντας ανακουφισμένος από την έκβαση του αγώνα, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας.

aek prokrisi21081 jpg

Αφού συνεχάρη τους παίκτες, τον Ματίας Αλμέιδα και το υπόλοιπο τιμ, έναν έναν, για τη σπουδαία πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο διοικητικός ηγέτης της «Ενωσης» ανακοίνωσε αντί για πριμ… πρόστιμο! «Με αυτά που περάσαμε, 10.000 πρόστιμο στον καθένα» είπε ο «Τίγρης» αστειευόμενος, τονίζοντας στη συνέχεια πως ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, είχε θερμό τετ α τετ με τον ήρωα της τελευταίας στιγμής Ντομαγκόι Βίντα και, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το πριμ θα είναι πολύ μεγάλο, εφόσον επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος και η ομάδα βρεθεί στα… αστέρια.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...