Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Τα 8 στοιχήματα που αξίζουν στην προσοχή μας στο Euro 2024

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και αναμένεται να αποτελέσει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου ετοιμάζονται να απολαύσουν τις κορυφαίες Εθνικές ομάδες της Ευρώπης, ενώ υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν «εκπρόσωπο» στα γήπεδα της Γερμανίας και θα κληθούν να διαλέξουν με άλλον τρόπο το ποιον θα υποστηρίζουν.

Μία τέτοια διέξοδος είναι και το κομμάτι του στοιχηματισμού, με τις διαθέσιμες αγορές να έχουν ανοίξει σε πολλές εταιρείες. Ποιες είναι όμως οι επιλογές που συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να μας απασχολήσουν πριν και  μερικές και στη διάρκεια του τουρνουά; Οι όμιλοι Euro 2024 πλησιάζουν στη σέντρα και πάμε παρακάτω να δούμε πως πρέπει να τους προσεγγίσουμε στοιχηματικά.

Η αγορά για το Νικητή του Euro 2024

Πάντα τα μεγάλο ενδιαφέρον το συγκεντρώνει η χώρα που θα κατακτήσει το τρόπαιο και δικαιολογημένα. Αυτή τη στιγμή στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες η Αγγλία είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το πρώτο της Euro στην ιστορία και πρώτο της τίτλο μετά το 1966 (Παγκόσμιο Κύπελλο).

Η Γαλλία ακολουθεί στις διαθέσιμες αγορές, με την οικοδέσποινα Γερμανία να καταλαμβάνει την τρίτη θέση, όλες τους με μικρές αποκλήσεις. Πορτογαλία και Ισπανία κλειδώνουν την πρώτη πεντάδα.

Διπλή ευκαιρία

Η επιλογή σημείου ενέχει ίσως το μεγαλύτερο ρίσκο. Σε ένα παιχνίδι είναι πολλές φορές που όσοι στοιχηματίζουν ξεχνούν πως υπάρχει η επιλογή της Διπλής Ευκαιρίας, η οποία μπορεί να τους αποφέρει πιθανότατα μικρότερο κέρδος, όμως θα αυξήσει και το ποσοστό επιτυχίας τους.

Παράλληλα πλέον προσφέρονται και οι χώρες σε Διπλή Ευκαιρία κατάκτησης, με το συνδυασμό Αγγλία ή Γαλλία να είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί.

Over & Under

Η αγορά του «πάνω» – «κάτω» συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με πολλές επιλογές.

Τόσο στα γκολ και στα κόρνερ, όσο και στις κάρτες και στα πλάγια άουτ, η επιλογή του Over ή Under δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν, ειδικά μιλώντας στην εποχή του VAR, όπου υπάρχουν και ανατροπές στις αποφάσεις, είτε θετικά, είτε αρνητικά (ανάλογα με την επιλογή που έχουμε στοιχηματίσει).

Λεπτό που θα σημειωθεί γκολ

Ανεβάζοντας το ρίσκο και γνωρίζοντας πως αγωνίζονται οι χώρες που θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο Euro, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από ποιο λεπτό και μετά θα σημειωθεί ένα τέρμα, ή μέχρι ποιο λεπτό θα επιτευχθεί γκολ.

Φυσικά μιλάμε για μία αγορά που ανεβάζει το ρίσκο, όμως σε παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί είναι «διέξοδος». Ακόμα και σε ματς που βρίσκεται πίσω στο σκορ ένα δυνατό σύνολο απέναντι σε ένα πιο αδύναμο, θα μπορούσε η συγκεκριμένη αγορά να επιλεχθεί για την επίτευξη ενός τέρματος στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού.

Draw No Bet

Μία αγορά που δεν επιλέγεται συχνά είναι η ισοπαλία όχι στοίχημα. Σε αυτή επιλέγουμε 1 ή 2 με DNB (draw no bet), οπότε σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος, θα μας επιστραφεί το ποντάρισμά μας.

Συνήθως αυτή επιλέγεται σε αγώνες με ξεκάθαρα αουτσάιντερ, που θέλει κάποιος να «κοντράρει» το φαβορί.

Ακριβές Σκορ

Εδώ το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει πολύ. Αρχικά μιλάμε ίσως για την πιο δύσκολη αγορά που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες και επίσης προκύπτουν αγορές, που συνήθως κυμαίνονται στα επίπεδα του πενταπλασιαμού (5.00) και πάνω.

Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την προϊστορία των ομάδων για να αξιοποιήσεις την εν λόγω αγορά, όμως αρκετοί πλέον την αγνοούν.

Αγορές Λεπτών

Μία ακόμα «σκληρή» και δύσκολη αγορά. Σε αυτή μπορείτε να βρείτε τόσο επιλογές σημείων, όσο και γκολ, αλλά ακόμα και εκτελεσμένων πλαγίων άουτ, αλλά και φάουλ που παραχωρήθηκαν.

Κοινός παρανομαστής; Ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Π.χ. από την αρχή του αγώνα μέχρι το λεπτά 9:59, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα (1Χ2); Όπως κατανοεί κανείς το ρίσκο βρίσκεται σε μεγάλο επίπεδο.

Ημίχρονο / Τελικό

Τέλος θα προσθέσουμε την αγορά ημίχρονο/τελικό. Σε αυτή είναι απαιτούμενο να «βρει» ο χρήστης το αποτέλεσμα όχι απλώς στο φινάλε του αγώνα, αλλά από το πρώτο μέρος.

Η συγκεκριμένη αγορά έχει «διευκολυνθεί» για στοιχηματισμό το τελευταίο διάστημα, καθώς αρκετές εταιρείες έχουν προσθέσει και τη διπλή ευκαιρία (Δ.Ε.) στα σημεία της αγοράς ημίχρονο/τελικό.

Μπορούμε δηλαδή αντί για την επιλογή 1 ημίχρονο / 1 τελικό, να ποντάρουμε στην 1Χ (Δ.Ε.) ημίχρονο / 1Χ (Δ.Ε.) τελικό, περιορίζοντας σημαντικά το ρίσκο μας.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...