Τραϊανός Δέλλας: «Μπροστά στην πίστη και τη θέληση ακόμα και τα πιο μεγάλα ονόματα λυγίζουν»

Το συγκινητικό γράμμα του «Κολοσσού» στον νεότερο εαυτό του 20 χρόνια μετά την επική νίκη επί της Τσεχίας

Μια συγκινητική αναδρομή στις «πιο μαγικές ημέρες της ζωής του» πραγματοποίησε ο Τραϊανός Δέλλας, 20 χρόνια μετά την επική πρόκριση της Εθνικής Ομάδας του 2004 στον τελικό του EURO.

Mε ένα γράμμα στον 28χρονο τότε εαυτό του o «Κολοσσός» της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ γυρνά πίσω τον χρόνο, στο 2004, στη στιγμή που ένα δικό του γκολ στην παράταση έγραψε το 1-0 απέναντι στην Τσεχία στα ημιτελικά και απογείωσε τους Έλληνες φιλάθλους λίγο πριν βρεθούν στον…7ο ουρανό.

Στο 106ο λεπτό, ο Τσιάρτας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δέλλας βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και με μία κεφαλιά νίκησε τον Πετρ Τσεχ στην πιο σπουδαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέχρι την επόμενη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γράμμα του Τραϊανού Δέλλα στον νεότερο εαυτό του:

Το «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» με πρωταγωνιστή τον Τραϊανό Δέλλα είναι το πέμπτο από τα 6 αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας. Έξι Legends του 2004, που «σφράγισαν» τη νικηφόρα πορεία της Εθνικής μας Ομάδας προς την κορυφή της Ευρώπης, γράφουν στον νεότερο εαυτό τους και μας  παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα. Στις ίδιες ημερομηνίες των έξι ιστορικών αγώνων, ζούμε ξανά, 20 χρόνια μετά, τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2004 μέσα από τα βίντεο του ΟΠΑΠ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.