Τολιόπουλος Jr στα βαθιά!

Το τρυφερό story του άσου του Παναθηναϊκού και της συζύγου του με τον γιο τους σε πισίνα

Η διεθνής αθλήτρια του χάντμπολ Μαρία Χατζηπαρασίδου μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμές από την καθημερινότητά της ως μητέρας.

Σε μια πρόσφατη, ιδιαίτερα γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, η ίδια απαθανατίστηκε να ταΐζει με αφοσίωση τον μικρό της γιο μπροστά στον καθρέφτη, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Σε όλα μαζί», αναδεικνύοντας τον ιερό δεσμό μητέρας και παιδιού.

Η μαμά ταΐζει τον μικρούλη

Ωστόσο, οι αθλητικές καταβολές της οικογένειας δεν άργησαν να φανούν και στην ανατροφή του μικρού.

Σε ένα νέο τρυφερό story από την πισίνα, η Μαρία Χατζηπαρασίδου μάς έδειξε την «πρώτη προπόνηση» του γιου της. Στο στιγμιότυπο, ο μικρός απολαμβάνει το νερό στην αγκαλιά του μπαμπά του, του διεθνούς μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος φαίνεται να τον καθοδηγεί με προσοχή στις πρώτες του επαφές με το υγρό στοιχείο.

Τολιόπουλος και Χατζηπαρασίδου με τον γιο τους στην πισίνα

Η εικόνα αυτή, γεμάτη χαμόγελα και παιχνίδια κάτω από τα πολύχρωμα διακοσμητικά της πισίνας, αποδεικνύει πως η απόλυτη ευτυχία για το ζευγάρι κρύβεται στις απλές, οικογενειακές στιγμές.

Σε άλλη ανάρτησή της η Μαρία είναι μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους σε γήπεδο του χάντμπολ, ποζάροντας όλοι μαζί. Είναι ολοφάνερο πως ο μικρός μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, δράση και αφοσίωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...