«Το να ζω χωριστά με τον σύζυγό μου κάνει τα ραντεβού μας γιορτή»

«Το να έχουμε τους δικούς μας χώρους μάς δυναμώνει. Κάθε φορά που ανταμώνουμε, είναι μια γιορτή»

Το μυστικό για έναν ακλόνητο έρωτα φαίνεται πως ανακάλυψαν η Ντιλέτα Λεότα, η λαμπερή Ιταλίδα παρουσιάστρια, και ο Λόρις Κάριους, ο Γερμανός τερματοφύλακας.

Παρόλο που το 2024 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, η απόσταση λειτουργεί ως ο συνδετικός τους κρίκος.

Η Ντιλέτα, που ζει μόνιμα στο Μιλάνο, και ο Λόρις, που αγωνίζεται στη Γερμανία, στη Σάλκε, διατηρούν ζωντανή τη φλόγα μένοντας σε διαφορετικά σπίτια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Το να έχουμε τους δικούς μας χώρους μάς δυναμώνει. Κάθε φορά που ανταμώνουμε, είναι μια γιορτή» εξομολογήθηκε, τονίζοντας πως η προσμονή τροφοδοτεί την επιθυμία.

Αυτή η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ελευθερία και την κοινή πορεία αποτελεί, σύμφωνα με την παρουσιάστρια, τον «χρυσό κανόνα» για μια μακροχρόνια σχέση.

Αν και ο στόχος είναι να βρεθούν σύντομα κάτω από την ίδια στέγη, προς το παρόν απολαμβάνουν κάθε πολύτιμο δευτερόλεπτο που η απόσταση τους χωρίζει, μετατρέποντας κάθε Σαββατοκύριακο σε έναν νέο μήνα του μέλιτος.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...